Táncolva dolgoznak az egri kukások

2017. augusztus 30. 13:05

Jó hangulatban telik az egri kukásoknál a munka, az önkormányzat azonban nem örül ennek annyira.

2017. augusztus 30. 13:05

Jókedvűen, zenét hallgatva, táncolva utaznak az egri kukások a kukásautón a neten terjedő videó szerint. A Nyugat.hu viszont úgy tudja: az önkormányzatot nem derítette jókedvre a látvány, ugyanis szerintük veszélyes, amit a kukások csinálnak, ezért belső vizsgálatot indítottak.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2017. augusztus 31. 23:33
Az egri önkormányzat híresen tahó fideszesekből áll, egyébként...
Leskelődő
2017. augusztus 30. 17:40
Hát, sose gondoltam volna, hogy az engem (igaz, Pesten) hajszálpontosan 6-kor kukásautó-bömböléssel ébresztőknek ezt mondom, de: hajrá kukások! :P
G. Bruno
2017. augusztus 30. 17:08
Aznap ott mentem mögöttük néhány kilométeren keresztül, a saját szememmel láttam a fentieket, és talán nem lényegtelen megemlíteni, hogy a köztéri szemeteseket közben villámgyorsan ürítgették a srácok. Vagyis a mocskos, nehéz és büdös munkakörülmények ellenére motiváltan, precízen és gyorsan tették a dolgukat. Persze ne várjunk számukra dicséretet egy olyan országban, ahol kirúgják a buszsofőrt, ha viccekkel próbálja meg felvidítani az utasait menet közben.
annamanna
2017. augusztus 30. 16:22
És ilyen az, amikor a kukásautó túl komolyan veszi magát, siet, nem ér rá.: https://www.youtube.com/watch?v=tBB8VQG_o-U
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!