Ezt az országot 2002 és 2010 között megnyúzták

2017. augusztus 29. 10:09

Nekik nem az a lényeg, hogy egy riportot készítsenek, vagy beszámoljanak arról, ami egy sajtótájékoztatón elhangzik, hanem a cél, hogy mindenáron botrányt csináljanak. Interjú.

2017. augusztus 29. 10:09
Németh Szilárd

„Bizonyos ellenzéki újságírókat ügynöknek és provokátornak nevezett. Kikre gondolt?

Újságírót nem ügynököztem le és nem neveztem provokátornak. Ügynököt ügynököztem le és provokátort neveztem provokátornak.

Mégis, komolyan gondolja, hogy például a 444 újságírói Soros ügynökei?

Igen, határozottan.

Miért?

Nézze meg a témákat, meg azt, ahogyan tálalják. Nekik nem az a lényeg, hogy egy riportot készítsenek, vagy beszámoljanak arról, ami egy sajtótájékoztatón elhangzik, hanem a cél, hogy mindenáron botrányt csináljanak. Ilyen volt például az is, amit az Index művelt, amikor Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter Csepelre jött, hogy nagyon fontos kérdéseket vitasson meg a választókkal a nemzeti konzultáció részeként. Mindenkinek lehetőséget biztosítottunk arra, hogy kérdezzen, egyedül a 444 és az Index rúgta fel a szabályokat.

Ugyanakkor nincsenek könnyű helyzetben, hiszen bizonyos fideszes politikusokat, kormánytagot nem könnyű elérni, Rogán Antal is ilyen.

Ez nem igaz, mindenkinek volt lehetősége kérdezni, de ők nem követték azokat a szabályokat, amelyeket mások betartottak. Hozzáteszem, még így is kaptak válaszokat, amelyeket persze ocsmány módon kiforgattak.

Egy újságírónak mi a feladata?

Én ezt nem akarom megmondani, ezt az újságíróknak maguknak kell tudniuk. Ami biztos, hogy Magyarországon sajtószabadság van. A saját álláspontomat ezért én is megvédhetem azokkal a provokátorokkal szemben, akiket azért küldenek oda egy-egy eseményre, hogy semmi más ne történjen, csak botrány. A szólás- és véleményszabadság nevében bele akarják fojtani a szót azokba, akik más véleményen vannak, mint ők. Ha jól emlékszem, ezeket a provokátorokat hívja Jeszenszky Zsolt píszíterroristáknak.”

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2017. augusztus 30. 06:52
ORBÁN VIKTOR, MÉSZÁROS LŐRINC ÉS FARKAS FLORÁN Ez a három tolvaj cigány uralja és fosztogatja Magyarországot. Miért jó ez a fidesz birkáknak akiket a felcsúti cigány és bandája ugyan úgy kifoszt mint a többi magyar embert? És ha nekik se jó de ők mégis ezt akarják akkor mi van?
2017. augusztus 29. 19:03
120 kiló marhalábszár.
Mindjárt
2017. augusztus 29. 17:49
Németh Szilárd (Magyar Hírlap) Ezt az országot 2002 és 2010 között megnyúzták Talán de ti a felcsúti cigány és kutyái még a magyar emberek csontjait is lerágjátok.
catalina9
2017. augusztus 29. 14:59
schnee 2017. augusztus 29. 10:55 "Mégis, komolyan gondolja, hogy például a 444 újságírói Soros ügynökei? Igen, határozottan." vagy legalábbis ugyanannak a hálózatnak a tagja..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!