Jövő nyártól újra közvetlenül repülhetünk New Yorkba

2017. július 07. 13:37

New Yorkba és Chicagóba is közvetlenül repülhet az, aki jövő nyártól szeretne Amerikába utazni – jelentette be a lengyel LOT légitársaság.

2017. július 07. 13:37

New Yorkba és Chicagóba indít közvetlen járatot jövő nyáron Budapestről a lengyel LOT légitársaság – jelentette be a cég vezérigazgatója pénteken Budapesten.

Rafal Milczarski elmondása szerint a járatok New Yorkba hétfőn, csütörtökön, pénteken és vasárnap indulnak, és egy nappal később érnek vissza Budapestre, Chicago felé pedig kedden és szombaton közlekednek. Mindkét város felé a tervek szerint dél körül indulnak a járatok, és másnap reggel 9-kor érnek vissza Budapestre.

Az útvonalat a LOT Boeing 787 Dreamliner típusú gépével teljesíti majd, a repülőt Budapesten fogják állomásoztatni, és a légitársaság nem zárkózott el attól, hogy magyar személyzetet is alkalmazzon a járatokon.

(MTI)

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2017. július 07. 14:30
Még mindig nem tudjuk, hogy Vidaildin kívül ki az a másik 5-6, akit milliárdos állami korrupció miatt kitiltott az usa.... Vargamisiék nem merik elárulni, nyilván mind fideszes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!