Jobbik: Foglaljon állást a Fidesz a pápagyalázásban!

2017. július 20. 13:43

Az ellenzéki párt képviselője Bayer Zsolt nyilatkozatára reagálva kijelentette: a Fidesznek a kereszténység is csak egy olyan politikai termék, mint a polgári Magyarország értékrendje.

2017. július 20. 13:43

Mirkóczki Ádám, a Jobbik parlamenti képviselője szerdai sajtótájékoztatójában szólította fel a kormánypártot, hogy foglaljanak állást Bayer Zsolt Ferenc pápára tett kijelentéseivel kapcsolatban. 

Az ellenzéki párt szóvivője sajnálatosnak nevezte, hogy a magukat kereszténynek nevező kormánypártok nem reagáltak „legnagyobb véleményvezérük” megszólalásaira, miután az „a legvadabb ateistákat megszégyenítő módon” gyalázta a pápát. 

Bayer Zsolt eredeti nyilatkozata megtekinthető ezen a linken.

(MTI)

Összesen 272 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
megfejtô
2017. július 21. 02:27
Persze hogy lehet bíràlni a pàpàt. De a tevèkenysègèt ès szavait pusztàn a magyar belpolitikai binaritàs szemszögèbôl megítèlni badarsàg. Ès valòban, mindkèt oldal tèved. A pàpànak nem feladata megvèdeni a magyar hatàrt, ès erre nincs is szüksèg, mert OV megteszi. Akik pedig a szolidaritàsra valò felhívàsaiban ( az irgalmas szamaritànus eszmèje az egyik legalapvetôbb ès leguniverzàlisabb èrtèk a keresztènysègben) a sajàt migrànssimogatò liberalizmusukra talàlnak igazolàst, azok szintùgy tèvednek.
Mich
2017. július 21. 01:50
Mirkóczki, Köcsög - mocskos náci idióták!
Mirákulóziai Mikmuk
2017. július 21. 00:06
Nekem nem jön be ez a homokosságot támogató és a migriket simogató pápa.
ottapont
2017. július 20. 21:23
Bayer újságíró nem politikus, ebbeli minőségében szíve joga kritizálni jeles személyek migrációval és a föderális Európa vízióval kapcsolatos megnyilvánulásait.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!