Portugália
ÉLŐ
Cseh Köztársaság

Fidesz: A Jobbik eladta a lelkét

2017. június 26. 15:59

A jobbikos Jakab Péter a fideszes politikusok uniós agrártámogatásaira irányította a figyelmet. A Fidesz szerint ezzel egy olyan agrárprogramot támadnak, amely a Simicska Lajos-féle nagybirtokosok helyett a családi gazdaságoknak kedvez.

2017. június 26. 15:59

A Jobbik eladta a lelkét a hatalomért és a pénzért Simicska Lajosnak – reagált a Fidesz Jakab Péternek, az ellenzéki párt szóvivőjének hétfői kijelentéseire közleményben.

Jakab Péter sajtótájékoztatón hívta fel a figyelmet arra a sajtóhírre, amely szerint fideszes politikusok, illetve feleségük több tízmillió forintnyi uniós agrártámogatást kaptak. A Fidesz azt közölte, a Jobbik most egy olyan agrárprogramot támad, ami a Simicska-féle nagybirtokosok helyett közel 10 ezer családi gazdaságot segít a fejlesztésben.

Hozzátették, hogy az ellenzéki párt még ma is összevissza beszél a több százmillió forintos kedvezménnyel kapott plakáthelyekről.

(MTI)

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csuka
2017. június 27. 08:48
Maffia hírek: „A lényeg természetesen ki más malmára hajtaná a vizet, mint Mészáros Lőrinc alias Orbán Viktor. A Magyar Nemzetnek nyilatkozó szakértő szerint sokkal fontosabb Bánki Erik udvarlásánál az, hogy az elfogadott javaslat tartalmazott egy olyan módosítást, ami mindenhonnan törölte a közhasznú szót a törvényből.” https://alfahir.hu/2017/06/27/meszaros_lorinc_orban_viktor_banki_erik_funa_felcsut_tao_adatszolgaltatas Csak a FIDESZ maffia ! FIDESZ maffia, hazaáruló klán: „Félmilliárd forintot vittek el a betörők az egyik letelepedési kötvényes cégtől Április 7-ről 8-ra virradó éjszaka betörtek az egyik letelepedési kötvényeket forgalmazó cég, az Arton Capital Hajós utcai irodájába. A 444.hu úgy tudja, hogy több millió euró készpénzt vittek el, és a letelepedési üzlettel összefüggő bizalmas dokumentumokhoz is hozzáférhettek. A lap úgy tudja, hogy a rendőrség nagy erőkkel mozdult rá az ügyre, amit a rendőrségen belül egyesek a politikai nyomásnak tudtak be. Konkrétan mindenkit megpróbáltak kihallgatni, aki a mobil cellainformációk szerint a környéken volt a betörése időpontjában, ami akár ezernél több embert is jelenthet. A kihallgatásokon a potenciális tanúknak azt sem mondták el, hogy milyen ügyben nyomoznak pontosan, csak annyit árultak el, hogy Oktogon-Nyugati-Deák tér háromszögben volt egy több millió eurós betörés. A rendőrség nem válaszolt érdemben a lap kérdéseire, ahogy a cikk megjelenéséig az Arton sem. Az Arton Capital külföldi üzletembereknek 90-120 millió forintnyi euróért cserébe árult magyar letelepedési engedélyeket, amivel az üzletemberek szabadon mozoghatnak egész Európában. A pénzt öt év után visszakapják. Az Arton arab országokban, Afrikában, és Ázsia egyes részein árulta a magyar kötvényeket. Az Artont összefüggésbe hozták már Habony Árpáddal ugyanis Kínában a cég egyik tulaja foglalt neki és barátnőjének hongkongi helikoptertúrát, de szintén Habony és Rogán Antal ügyvédje, Kosik Kristóf járt el az Arton ügyeiben. A Habony-Rogán-körhöz való kötődésre utal az is, hogy Balogh Radosztina, az Arton ügyvezetője és egyik tulajdonosa Rogán Antal egyetemi évfolyamtársa volt. Az Államadósság Kezelő Központ januárban jelentette be, hogy idén március végén megszűnnek a kötvények, a betörés egy héttel később történt az Arton irodájában. http://index.hu/gazdasag/2017/06/27/felmilliard_forintot_vittek_el_a_betorok_az_egyik_letelepedesi_kotvenyes_cegtol/
választópolgár
2017. június 27. 00:48
enyhén képzavaros a fidesz kommunikáció, a reakciójuk kb azon a szinten van mint az óvodásnak akinek elvették a homokozólapátját. Beszűkült tudatállapotuk a simicska miatt. Elhiszem hogy a fideszt és orbánt ez foglalkoztatja, de az átlag álompolgárt rohadtul nem simicska érdekli, sőt a simicskázás már kontraproduktívvá fog válni és a végén szimpatikus lesz.
balbako_
2017. június 26. 18:52
Milliárdokat ölt beléjük a hájas és az eredmény csökkenő támogatottság.
Mindjárt
2017. június 26. 17:35
Arról a Simicskáról lenne szó akinek a fenekét nyalta évekig az egész Fidesz banda? Jó lenne ha letörölnétek a szátokról a barna izéket :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!