Aláírta Áder a plakáttörvényt

2017. június 30. 14:04

Nem talált alkotmányos aggályt a plakáttörvényben Áder János, így pénteken aláírta a jogszabályt. Az ellenzék az Alkotmánybírósághoz fordul, a Jobbik pedig megfosztási eljárást kezdeményez Áder János államfő ellen.

2017. június 30. 14:04

Pénteken aláírta a plakáttörvényt Áder János, a köztársasági elnöknek nem volt alkotmányos aggálya a törvénnyal kapcsolatban, így a törvény azonnal hatályba lép, amikor kihirdetik a Magyar Közlönyben – írja az Index

A Jobbik és a Párbeszéd már korábban ejelezte, hogy az Alkotmánybírósághoz fordul a törvény miatt, az MSZP pedig aláírja az íveket, így úgy tűnik, hogy ez a törvény is az Alkotmánybíróság elé kerül majd. Korában pedig a Jobbik azt is bejelentette: megfosztási eljárást kezdeményeznek Áder János államfő ellen, ugyanis szerinte alkotmánysértést követ el, ha aláírja a törvényt.

Összesen 228 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2017. július 01. 16:18
"Megfosztási eljárást"? Ez nem más, mint egy újabb pótcselekvés a tehetetlen jobbiktól. Ők is tudják, hogy felesleges időtöltés, de úgy tesznek, mintha csinálnának valamit. :)
csuka
2017. július 01. 08:03
A FIDESZ maffia az eddigi legmocskosabb posztkommunista banda. Mindent megvalósít amiről az SZDSZ csak álmodott.
csuka
2017. július 01. 08:01
"A Fidesz az ÁSZ-t is átverte a 2010-es választás elszámolásánál - Csak a számlán szereplő összeg harmadát vallották be a most hangosan áfacsalózók" https://kuruc.info/r/2/174496/
Mindjárt
2017. július 01. 06:28
Csicska kÁder aláírta a plakáttörvényt Micsoda meglepetés :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!