Nagyon zavarosan válaszolt a Fidelitas az N1TV kérdéseire

2017. május 11. 09:25

„Simicska megvette a Jobbikot, mert több ezer plakátot kihelyeztek ezzel kapcsolatban, melyeket ő támogatott” – derült ki a Nógrád megyei fidelitasosok sajtótájékoztatóján.

2017. május 11. 09:25

„Közel egy hónapos kampány során több mint kétezer kampányt fognak kihelyezni a fidelitasosok” – jelentették be a Nógrád megyei fidelitasosok a minapi sajtótájékoztatójukon. 

A bejelentés után az N1 TV munkatársa Simicskáról faggatta a fiatalokat.  „Mi a bizonyítékuk azzal kapcsolatban, hogy Simicska megvette a Jobbikot?” – tette fel az első kérdést.

„Simicska megvette a Jobbikot, mert több ezer plakátot kihelyeztek ezzel kapcsolatban, melyeket ő támogatott (...) ezekre tények vannak, és ezzel kapcsolatban kimutatták több helyen is, hogy ő az, aki támogatja, a Jobbik mögött úgy áll, mint, és a saját érdekeit érvényesíti” – adta meg a választ Kertész Csilla, a Fidelitas elnökségi tagja. Szerinte a Jobbik már nem értékeket, hanem a milliárdos érdekeit képviseli. Hozzátette: a Fideszben Simicska Lajos csak támogató volt, mikor irányítóvá vált, akkor „hátrált ki a Fidesz Simicska mögül”.

A riporter ezután a matricás akcióra terelte a szót. Fidelitas salgótarjáni elnökét faggatta arról, vajon az ő édesanyja örülne-e, ha az autóját összematricáznák.  „Feltehetőleg nem" – valltotta be Simon Gergő. Arra a kérdésre pedig, hogy az anyukája azért büszke lenne-e rá a matricázás miatt, annyit felelt: „Ez egy nagyon jó kérdés”.

Összesen 241 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
II. Kaiser Szalámi
2017. május 12. 20:38
Én meg annak nem örülök, hogy a fittyedt faszú momentumosok mindent összeragasztanak a matricájukkal. Még mindig jobb ez, mint az.
Senye Péter
2017. május 12. 15:20
Egyesek inkább saját magukon nevessenek.
ÁlcanélküliÜrügymutyiszter
2017. május 12. 13:29
Zárcsökkentés szinvonalú nyilatkozatok.
választópolgár
2017. május 12. 03:40
ezek sem lesznek sokáig funkCIONáriusok.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!