Egy másik jobbikos szerint is járna a tasli az államtitkárnak

2017. május 11. 15:38

Lukács László György szerint a szintén jobbikos Szilágyi György amikor veréssel fenyegette Dömötör Csaba államtitkárt, csak „próbálta gyakorolni azt a szülői felügyeleti jogot, amit úgy tűnik, Dömötör Csabával szemben korábban elmulasztottak, minden tisztességes háztartásban azért a szintű hazudozásért legalább egy tasli, egy füles jár, amit ő leművel”.

2017. május 11. 15:38

Az Országgyűlés Törvényalkotási bizottsága csütörtöki ülésén vita alakult ki a jobbikos képviselők és Balla György fideszes politikus között amiatt, mert a jobbikos Szilágyi György hétfőn a parlamentben szó szerint veréssel fenyegette meg Dömötör Csaba miniszterelnökségi államtitkárt. Szilágyi akkor a Jobbik napirend előtti felszólalására reagáló Dömötörnek azt kiabálta: „Gyere ki, úgy nyakon b...szlak, hogy leszáll a fejed” .

A jobbikos politikus később bocsánatot kért a szavaiért. Mint közölte: „nem kellett volna fideszes stílusban bekiabálnom”. Szilágyi szerint az államtitkár „arrogáns, nagyképű válaszában ismét hazugságok garmadáját mondta el a Jobbikkal kapcsolatban”, majd mutogatással folyamatosan provokálta a jobbikos képviselőket.

Lukács László György, a Jobbik országgyűlési képviselője mindezek kapcsán a törvényalkotási bizottságban megismételte: Szilágyi György elismerte, hogy hibázott, és bocsánatot kért az a Ház falai között valóban elfogadhatatlan viselkedéséért. Ugyanakkor Lukács szerint Szilágyi viselkedése mögött a társadalom nagy része egy méltányolható felindulást látott. Sőt. Szerinte Szilágyi csak „próbálta gyakorolni azt a szülői felügyeleti jogot, amit úgy tűnik, Dömötör Csabával szemben korábban elmulasztottak, minden tisztességes háztartásban azért a szintű hazudozásért legalább egy tasli, egy füles jár, amit ő leművel”. 

Később Balla György erre úgy felelt: nincs a Házban Szilágyi Györgynél arrogánsabb képviselő.

(MTI)

Összesen 104 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ronin Hun
2017. május 12. 09:15
Na hét akkor az ő stílusukban! Ki kell ba...ni őket mint macskát szarni! Semmi keresnivalója ilyen JOBBIKOS képviselőknek a parlamentben. Ha nem tudnak kulturáltan beszélni, és viselkedni, akkor takarodjanak. Gondolom az asszonyt is jól nyakon b....sza naponta párszor nevelési célzattal. Nem semmi.
zőldsas
2017. május 12. 07:57
Ezek az újmagyarok mitől ilyen bátrak a Simicska rohadó májával már nem sokáig védi őket. Javaslom egy jobbik parlamenti válogatott-cigány válogatott mérkőzés lejátszását de rögbibe. Győzzön az erősebb.
áfonya
2017. május 12. 04:14
Jobbik visszatért...... http://kephost.com/image/0c2I
Ipper Péter
2017. május 11. 22:56
Tasli? Én alá is rúgnék!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!