Böröcz László maradt a Fidelitas elnöke

2017. május 21. 09:46

Tisztújítást tartott a Fidesz ifiszervezete szombaton, ahol az egyedüliként induló Böröcz László lett a régi-új elnök.

2017. május 21. 09:46

Újra Böröcz Lászlót választották a Fidelitas elnökévé szombaton, a szervezet XIV., tisztújító kongresszusán, Székesfehérváron – közölte a Fidelitas az MTI-vel. Tájékoztatásuk szerint a tisztséget 2015 óta betöltő, egyedüli jelöltként indult politikus megválasztását a jelenlévő közel 300 küldött több mint 90 százaléka támogatta. Hasonló arányban választották meg a szervezet hét alelnökét – Falusi Vajkot, Hack Angelikát, Hegedűs Barbarát, Jakab Jácintot, Nemcsik Mátyást, dr. Szabó Krisztián Szilárdot, dr. Vincze Gézát – is.

A kongresszuson, amelynek vendége volt mások mellett Rogán Antal miniszterelnöki kabinetirodát vezető miniszter és Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetője, nyilatkozatban kérték a kormányt arra, hogy tegyen meg mindent az internet áfájának öt százalékra való csökkentése érdekében annak ellenére is, hogy az Európai Bizottság ezt nem támogatja.

(MTI)

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2017. május 21. 19:35
TI DOLGOZTOK. ŐK LOPNAK. Soros-kegyelt fideszesek: Orbán Viktor Szájer József Kövér Laszlo Schmidt Mária Deutch Tamás Habony Árpád Kovács Zoltán Soros nélkül Orbán nem lenne politikus. Simicska nélkül nem lenne miniszterelnök. Nem illik oda üríteni, ahol korábban jókat ettünk.
noMores
2017. május 21. 15:50
Jesszusom, ez a ma a fideszkeltető feje? Hát beszélni nem tud ez a kis csökött majom, én kérek elnézést...
Szívemből magyar
2017. május 21. 15:35
https://www.youtube.com/watch?v=dgrsE8Iklkk :lol: Lehet, hogy őket is lefizette Soros, vagy Simicska, hogy járassák le a Fideszt. :D
korty
2017. május 21. 13:59
Ennek a fideszes komcsi besúgónak rokona ez a Böröcz?: https://kuruc.info/r/2/73941/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!