Akár egymilliárd forintot is érhet Kasza Tibi Facebook-oldala

2017. május 31. 09:14

Sokat ér a közel egymillió Facebook-követő.

2017. május 31. 09:14

Egy közösségi médiás szponzorációkra specializálódott szakértő szerint akár egymilliárd forintot is érhet Kasza Tibi énekes-műsorvezető Facebook-oldala, amelyet jelenleg több mint 915 ezren követnek. Ráadásul teljesen organikusan nőtt ekkorára, és még mindig dinamikusan fejlődik. A heti elérés, amit az oldal biztosít, ideális új kampányok beindításához – mondta el a Blikknek Pintér Szabolcs social media stratéga.

Kasza Tibi a bulvárlapnak azt mondta: valóban helytálló lehet az egymilliárdos érték. Elmondása szerint szeretnek vele dolgozni a legnagyobb hazai cégek, ráadásul nem csak felületet biztosít a kampányaikhoz, hanem a stratégiaalkotásban is részt vesz. Kasza állítása szerint naponta öt-tíz megkeresésére is nemet kell mondania már a kapacitáshiány miatt, és már csak olyan megállapodások férnek bele neki, amelyek legalább fél-, de inkább egy évre szólnak.

Az énekes-műsorvezető azt is elárulta a lapnak, hogy az idei egyik célkitűzése, hogy TV-csatornává alakítsa az oldalát, legyen rajta minden nap önálló, gyártott videós tartalom, mert szerinte azok 500 ezer és 1,5 millió közötti nézettséget lennének képesek produkálni, ami pedig elképesztő szám Magyarországon.

Kapcsolódó cikkek

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fiatus
2023. január 15. 19:19
Kasza Tibi a prolik dagadt bohóc zenésze. Külön adót kellene kivetni rá és a rajongóira.
Megtalálta
2021. május 31. 10:21
Valami tévés tetű. Én is csak Puzséron keresztül ismerem. :D
cutcopy
2020. február 19. 23:09
Puzsérnakvaló..
zakar zoltán béla
2020. február 19. 23:09
mindentnemolvasok
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik