Nagy fölénnyel nyerte a józsefvárosi időközit a Fidesz

2017. április 23. 20:52

Sántha Péterné, a Fidesz jelöltje nyerte a józsefvárosi időközi önkormányzati képviselő-választást: ő 424 voksot szerzet, míg a különböző baloldali pártok által támogatott, de függetlenként induló Dopeman, illetve Románné Bolba Márta evangélikus lelkész 256, illetve 183 szavazatot ért el.

2017. április 23. 20:52

Nagy fölénnyel nyert a józsefvárosi időközi önkormányzati képviselő-választást a Fidesz jelöltje, Sántha Péterné. Az Index információ szerint a kormánypárti jelölt 424 szavazattal győzött. Második helyen az MSZP által támogatott, de amúgy függetlenként induló Pityinger László (Dopeman) végzett 256 vokssal, míg a harmadik a szintén függetlenként induló, de a Párbeszéd, az LMP, az Együtt és a Liberálisok által is támogatott Románné Bolba Márta evangélikus lelkész lett, ő 183 szavazatot kapott. A jobbikos jelölt, Huszár Péter 55 voksot gyűjtött be, míg Konczos László, a Magyar Munkáspárt indulója mindössze 6 szavazatot kapott.

A részvétel elég alacsony volt, alig haladta meg a 17 százalékot.

A VIII. kerület 6. választókerületében azért kellett időközi választást tartani, mert a fideszes Balogh István lemondott a mandátumáról.

Olvadt a Fidesz előnye 2014 óta

2014-ben ebben a körzetben a Fidesz jelöltje, Balogh István 640 szavazatot szerzett, míg az MSZP-DK-Liberálisok közös jelöltje, Szili Balázs 266, az LMP-s Ribényi Ferenc 77, míg az Együtt-PM indulója, Magyar Nóra 62 voksot kapott akkor. Az akkori jobbikos jelölt, Huszárné Kőváry Szilvia Éva 141, a Magyar Munkáspárt indulója, Pál Tibor 25, míg a szociáldemokrata Bogdán Gizella 7 szavazatot kapott.

Összesen 125 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
repulok
2017. április 24. 13:50
Valaki azt írta tömören, hogy '' retek ''. Nem értek vele egyet, mert a művész úr egy dinnye, gyökér...
gwrf
2017. április 24. 13:38
De végre azok is elégedettek lehetnek, akik Szélt szokták rendszeresen bányarémezni. Az ő nőideáljuk is poszthoz jutott.
Bicska Maxi
2017. április 24. 09:11
ja és a közgyűlésben ücsörgő fideszes tagok teszik a legtöbbet, azért hogy ne működjön a kerület, azt gondoljátok fidesznyikek, hogy ezt az ott lakók nem tudják? rozgonyit személyesen is ismerem pfff :( , a jobbikos csóka alig tud három értelmes mondatot elmondani egymás után , ostoba a többségük ahol én most lakom ott fideszes a polgi, de az volt a maszop alatt is mert a kerületért dolgozik, nem olyan ejtőernyős nímand aki majd csak a fidesz név miatt fog polgi lenni, zuglóban pontosan tudta a fideszes csóka hogy esélytelen a győzelme, jártomban keltemben nem is láttam kint plakátját sem
Bicska Maxi
2017. április 24. 09:04
papcsák ámokfutása miatt van ez, akkoriban a fideszes ismerősöm is ellene szavazott , most is a fideszes ellen! (országoson mindig a fideszre) mert ez a papcsák nevű alak kezdte zülleszteni a kerületet, most a maszoposok sok helyen agitáltak ígértek fűt fát jelen voltak , a fideszest még életében nem látta
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!