Kirúgták az önkormányzattól, mert részt vett a NOlimpia kampányban

2017. április 11. 10:59

A momentumos Pencz András munkájával elégedett volt Budafok-Tétény Önkormányzata, de az olimpiaellenes aláírásgyűjtés miatt szerződést bontottak vele.

2017. április 11. 10:59

Bár előzetesen jelezte Budafok-Tétény Önkormányzatának –  ahol több mint egy éve háttérmunkát végzett – a momentumos Pencz András, hogy részt fog venni a NOlimpia kampányban, és akkor ezzel semmi problémája nem akadtak az önkormányzatnak, az aláírásgyűjtést követően mégis szerződést bonttotak vele. Pencz hangfelvételt készített arról, amikor Németh Zoltán alpolgármester – papíron indoklás nélkül – kirúgja őt. Ezen az hallható, hogy amúgy elégedettek voltak a munkájával, és azért kellett mennie, mert ő is szerepelt az egyik fotón, ami az aláírások átadásakor készült.

Az önkormányzat az RTL Klubbal azt közölte: Pencznek azért kellett mennie, mert aláírásgyűjtést szervezett a kerület érdekével szemben. 

A Momentum az Egyenlő Bánásmód Hatósághoz (EBH) fordult az ügyben. A szervezet szerint véleményéhez mindenkinek joga van, és amíg jól végzi a munkáját, senki nem rúgható ki amiatt, hogy mit gondol, vagy mi mellett áll ki.

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vén Csataló
2017. április 12. 10:07
Ezeket a nyomorult libsi ágenseket szépen ki kell rugdosni mindenhonnan.
Dpiroska
2017. április 11. 19:08
Ha maszek vagyok (vagy Soros) én sem alkalmazom azt aki ellenem dolgozik. Egy polgármesternek mért kellene máskép tenni. Egyébként a hírverés után nem lesz nehéz elvtársak között elhelyezkedni.
tango47
2017. április 11. 19:05
Helyes.
cutcopy
2017. április 11. 14:17
"véleményéhez mindenkinek joga van, és amíg jól végzi a munkáját, senki nem rúgható ki amiatt, hogy mit gondol, vagy mi mellett áll ki" Na de hát itt épp arról van szó hogy jól végezte a munkáját egészen addig a pontig amikor is már rosszul..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!