Ezért van szükség a nagykörúti felújításra

2017. április 09. 13:08

A Közlekedő Tömeg videóban mutatja meg, miért van szükség a nagykörúti felújításra, és miért nem jó, ahogy ezt a főváros kommunikálta.

2017. április 09. 13:08

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sir Galád
2017. április 10. 12:26
Majd a Mészáros megcsinálja jól, hogy 10 év múlva megint meg kelljen...
V.A.Lucky
2017. április 09. 18:41
Mennyivel jobb lenne, lakhatóbb és még szebb lenne a város ha az eredeti Lechner tervek szerint a körút vonala - Duna csatorna lenne, kis hidakkal sétáló részekkel, igazi Belvárosként működve. De már akkor is a csóróság és rövidlátás volt az úr. A Nagykörút vonalában beleérte magát azt is én kitiltanám az összes autót. Csak bkk jármű és taxi. Mint London belvárosa. Aki nem képes elsétálni a Körút vonalától akár a Dunáig, a saját lábán, az költözzön vidékre.
Akitlosz
2017. április 09. 18:19
Én meg azt javaslom, hogy építsenek körbe is metróvonalat, amelyik körbe megy Budapest alatt és minden másik metróvonalat keresztez. Ez lehetne mondjuk a 6-os metró. Persze az 5-ös vonal is kellene. Aztán lehetne hanyagolni ezt a villamosozást és felszabadulna egy nagy halom hely a felszínen. Sőt autópálya is kellene a Duna alá, egyrészt azért, hogy nagyon gyorsan el lehessen jutni Budapest belsejébe is autóval is, másrészt meg azért, hogy a Duna parti úgynevezett rakpart utakat felszámolhassák és visszaadhassák végre a Duna partot a lakosságnak és a turistáknak. Azért egy folyópart legideálisabb hasznosítása egy városban nem kimondottan a gépjárműforgalom. Metropoliszban a metró az ideális tömegközlekedése eszköz és nem a villamos. Budapest metróellátottsága még mindig szegényes, nem ideális. Bécs sem nagyobb. Sőt! Aztán?
OrangeOrder
2017. április 09. 14:45
ennek is van ideje... tipikus, hogy körbemászkál, és fényképezget, követelőzik.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!