Egy nap után meghibásodott a felújított metrókocsi

2017. március 21. 18:57

Ajtóhiba miatt kedden délután leszállították az utasokat a hétfőn forgalomba állt első felújított metrószerelvényről, és aznap már nem is hagyja el a telephelyet, írja az Index.

2017. március 21. 18:57

Hétfőn átadták, kedden már meg is hibásodott az első forgalomba állt felújított metrószerelvény a 3-as vonalon. Kedden délután négy óra körül ajtóhiba miatt ugyanis le kellett szállítani az utasokat a szerelvényről a Gyöngyösi utcánál. Az Index úgy tudja, hogy az ajtók becsukódtak, a visszajelentéssel volt gond, emiatt jelzett be a rendszer. Mindenesetre kedden már többet nem áll forgalomba a szerelvény.

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2017. március 22. 11:14
Valakik direkt meghekkelték a számítógépes rendszerét. Ez mögött a bigott, meghülyített, politikailag elvakultak állnak. De továbbra is szükség van a rezsimellenesekre. Stratégiai okokból. Az orosz metrókocsik meg igenis közlekedni fognak.
ciprióta
2017. március 22. 04:09
na nagyjából ilyen lesz majd a nem orosz hitelből kreált paksi uj blokkpáros...DDDDDDDDDDD De remélem az ajtók majd becsukódnak orbán celláján.
Felebarát
2017. március 21. 23:38
paks is ilyen lesz :D?
Trid
2017. március 21. 23:08
Nem jelez vissza az ajtó hogy becsukódott, miután becsukódott. Index:"Lerobbant a metró." Komolyan be kéne tiltani az internetes "újságírást"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!