Már szegedi olimpiával is poénkodnak

2017. február 20. 09:02

Ha Budapestnek nem tetszik az emberléptékű olimpia terve, Szeged kész azt megvalósítani, írja a Mandinernek küldött közleményében egy Fiatal Aktivisták egy Szegedi Olimpiáért Mozgalom nevű szervezet. Állítják: a Csongrád megyei városban lerobbanó metrók és kigyulladó buszok sincsenek.

2017. február 20. 09:02

A Momentum Mozgalom által a budapesti olimpiarendezésről szóló népszavazás kiírása érdekében pénteken leadott 266 151 darab aláírás vidéken is kifejtette hatását. Úgy tűnik, egyre több város venné át a fővárostól a kezdeményezést. A Fiatal Aktivisták egy Szegedi Olimpiáért Mozgalom (FASZOM) az alábbi közleményt küldte el lapunknak.

„Ha Budapestnek nincs szüksége olimpiára, Szeged szívesen megrendezné azt, ugyanis itt nincsenek lerobbanó metrók és kigyulladó buszok. A város szépségeit nem kell bemutatnunk, a kajak-kenu versenyeknek egyébként is Szeged adna otthont, így mi sem egyszerűbb, mint felhúzni egy-két stadiont, amelyek egyébként is tervben vannak. A Hódmezővásárhellyel közös tramtrain-tervek alapján pedig Csongrád megye másik megyei jogú városa is könnyedén beszállhatna a rendezésbe, többek között a Gyarmati Dezső Sportuszodával. Ha Budapestnek nem tetszik az emberléptékű olimpia terve, akkor Szeged megvalósítja azt!” – áll a szervezet által a Mandinernek küldött sajtóközleményben. Hogy Botka László, Szeged szocialista polgármestere támogatja-e ötletüket, egyelőre nem tudni.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2017. február 20. 22:18
A bolsevisták , ha dühösek voltak, mindig a "szegedi gondolatot "hozták fel, hogy üssenek egyet Horthyékon... Most megszületett a "szegedi gondolat"II. á La Botka.. de hogy mire végzi a fenomén? Azt keziccsókolom-mivel én is tagja vagyok a Fiatal Aktivisták a Szegedi Olimpiáért Mozgalomnak, oszt a' tuggya, de én nem!
Mich
2017. február 20. 13:57
FASZOM = szegedi momók
Samott
2017. február 20. 10:39
"FASZOM" - kicsit se volt gyanus? Ez ilyen szegedi, helyi erdeku ketfarku kutya... :D
ZolieM
2017. február 20. 09:54
A kétfarkúak amúgy is szegediek, talán emellé az ötlet mellé odaállnának. Vagy inkább mégsem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!