Gyürk András vezeti majd a Fidesz 2018-as kampányát

2017. február 20. 09:20

Kósa Lajos büszke pártjára: a kampánystáb és a választókerületi elnökök már megvannak, és majdnem mindenhol eldőlt az is, kik indulnak az egyéni körzetekben 2018-ban. A Fidesz kampányát ismét Gyürk András, a párt EP-képviselője vezeti majd. Kósa szerint Botka László nem is akar igazából miniszterelnök-jelölt lenni, Vona pedig nem igazán ismeri a demokráciák felépítését.

2017. február 20. 09:20

Jól áll a Fidesz-KDNP a felkészüléssel a jövő évi választásokra, a kampánystáb és a választókerületi elnökök már megvannak, és majdnem mindenhol eldőlt az is, kik indulnak az egyéni körzetekben, mondta a Fidesz frakcióvezetője hétfőn a Kossuth Rádióban.

Kósa Lajos a reggeli műsorban közölte azt is, hogy ismét Gyürk András európai parlamenti képviselő lesz a kampányfőnök. Beszélt arról is, hogy a tavaszi ülésszakban kezdődik a felkészülés a kampányra, emellett pedig olyan nagy horderejű döntések is várhatók, amelyek érintik majd a költségvetést, a jogi határzárt, az adócsökkentést, valamint a rezsicsökkentés és a munkahelyteremtő támogatások megvédését.

Kósa Lajos arról a korábbi kijelentéséről, amely szerint Botka László valójában nem is akar miniszterelnök-jelölt lenni, azt mondta, szerinte a szocialista politikus nem akar beszállni egy reménytelen küzdelembe. Olyan helyzetet akar teremteni, amelyben szétteheti a kezét, és azt mondhatja, én nagyon szerettem volna, de így nem megy.

A Fidesz frakcióvezetője Vona Gábor Jobbik-elnök azon felvetésére, hogy legfeljebb nyolc évig lehetne valaki miniszterelnök, azt mondta, ez olyan rendszerben működik, ahol a választók közvetlenül választják a miniszterelnököt. Ahol a parlament választja a miniszterelnököt, ott ez rendszeridegen. Vona Gábornak még tanulmányoznia kell a különböző demokráciák felépítését, fogalmazott Kósa Lajos. (MTI)

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Hanita
2017. február 20. 13:07
Ezek szerint minden marad a régiben, szerintem kockázatos ez. Változni és változtatni kell, sok a bizonytalan szavazó. Az a pár fiatal gyerek mekkora galibát volt képes csinálni, még a NOB elnökének segítségére is szükség volt. Ébresztő!
Szívemből magyar
2017. február 20. 12:46
Kovács Béla hol marad, ő már szart ér?
csuka
2017. február 20. 09:31
A kis, magyar, felcsúti csoda, avagy a 'demokrácia felépítése': „Mészáros az elmúlt években gyakorlatilag mindenbe belefogott: ott van az építőiparban, a mezőgazdaságban, turizmusban, sportban, borászatban, autójavításban, mostanában pedig a médiában is, de a magyarországi korrupciós helyzetre való legszebb példa lehet az az apróság, hogy a Mészáros és Mészáros Kft. 2006-ban még csak 19,2 millió forintos bevételt ért el, ez pedig mára 20 milliárd (!) forint felé ugrott, ezerszeres növekedést elérve.” http://alfahir.hu/2017/02/20/meszaros_lorinc_orban_viktor_stroman_korrupcio_vagyon Csak a FIDESZ maffia!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!