Orbán lányával járna az ifjú szoci

2017. január 23. 20:38

Bihal Dávid a 3-as metró felújításáért rendezett tüntetésen nyilvánosan kérte Orbán Viktort: hadd udvarolhasson az egyik lányának, hátha akkor felújítják a metrót.

2017. január 23. 20:38

Múlt hét pénteken a 3-as metró felújításáért tüntetett az MSZP, melyen több szocialista politikus is felszólalt. Köztük volt Bihal Dávid, a budapesti MSZP elnökségének tagja is, aki egyebek mellett arról beszélt, hogy mivel szerinte Tiborcz István anyagilag is jól jár azzal, hogy „jó helyre házasodott”, ezért ő nyilvánosan Orbán Viktorhoz fordul, hogy hadd udvarolhasson valamelyik lányának, és ha frigyük lesz, akkor talán felújítják a 3-as metrót.

Azt még poénnak szánva megjegyezte, hogy azt nem ígéri, hogy nem Mészáros Lőrinc cége fogja felújítani.

Bihal arról is beszélt még: ők pontosan látják, hogy életveszélyes a 3-as metróval utazni, közben viszont Tarlós István, Orbán Viktor és Kövér László azon gondolkoznak, hogy mikor Putyin megérkezik Magyarországra, „régi szokásaik szerint szájon csókolják, vagy kézfogással köszöntsék”.

Összesen 177 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
GV0917
2017. január 25. 16:15
Te kis békaporonty(ebihal)! Köszi ,hogy segítettél megfejteni a múltkori sztorit, amikor Kunhalmi "szétröhögte" a sajtótájékoztatót. Az történt ugyanis, hogy Juhász küldött egy kis "kóstolót' a stimuláló füveiből. Te kis Békaporonty-ajánlottad magad ennek hatására.Csak egy feltétele volt: mit hordasz a gatyóban? Megmutattad.No erre leszakadt az Ég! --Hihihihihahihihaha--hahahihihihahahiihi- Majdnem belehalt Kunhalmi... Ezek után mit akarsz?
noMores
2017. január 25. 12:29
Végülis: egy csomó városnak lett új közvilágítása, miután Orbán veje ilyen cégben lett tulaj..... Mondjuk még nem hallottam olyan helyet, ahol dícsérték volna a munkáját, mindenesetre kőgazdag lett belőle a kis Tiborcz. Ez Új Elit...
kombinátor
2017. január 25. 09:57
a szociknál (tragédia, hogy ez a jelző a XXI. században még él és divat egyeseknél) programmal, érvekkel nem lehet a címlapra kerülni, csak orbitális baromsággal ... ezért aztán egymásra licitálnak ...
khomeini
2017. január 24. 22:20
igazi tapló
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!