Fidesz: A szocialisták tönkretették az országot

2017. január 06. 16:37

A Fidesz szerint a szocialisták semmit sem változnak: ma is hazudnak, elvitatják Magyarország és a magyar emberek teljesítményét, miközben ők azok, akik tönkretették az országot.

2017. január 06. 16:37

A Fidesz szerint a szocialisták tönkretették az országot és alig emelték a minimálbért. A nagyobbik kormánypárt az MTI-hez pénteken eljuttatott közleményében az MSZP alelnökének sajtótájékoztatójára reagált. Gúr Nándor azt mondta, hogy hazugok a statisztikák, az elsődleges munkaerőpiacon ugyanis az elmúlt években mértékadó módon nem nőtt a munkahelyek száma; ráadásul a minimálbér idei emelése is megkésett.

A Fidesz azt írta, hogy a szocialisták semmit sem változnak: ma is hazudnak, elvitatják Magyarország és a magyar emberek teljesítményét, miközben ők azok, akik tönkretették az országot. Megduplázták a munkanélküliséget, sorozatosan emelték az adókat és megalázóan alacsony béreket fizettek a munkavállalóknak, elvettek egyhavi nyugdíjat és háromszorosára emelték a gáz árát – tették hozzá.

Hangsúlyozták, hogy a szocialisták az elmúlt években sem támogatták – sőt megtámadták – az adócsökkentéseket, a béremeléseket, a rezsi- és az áfacsökkentést. Úgy folytatták, hogy a Fidesz kormányzása óta Magyarország erősödik: egyensúlyban a költségvetés, tartós növekedési pályán a gazdaság, csökken az államadósság. Rekordszinten a foglalkoztatás, 2010 óta 12-ről 4,5 százalékra mérséklődött a munkanélküliség, csökkennek az adók, nőnek a bérek – sorolták.

A Fidesz négy év alatt nagyobb mértékben emelte a minimálbért, mint a szocialisták nyolc év alatt - januártól további 15 százalékkal nő a minimálbér és 25 százalékkal a szakmunkás-minimálbér. A szocialisták kormányzásával szemben ma a fiatalok is minden segítséget megkapnak ahhoz, hogy Magyarországon vállaljanak munkát, saját otthont tudjanak vásárolni és gyermeket tudjanak vállalni. A baloldallal ellentétben a kormány nem migránsokkal akarja betelepíteni az országot, hanem a magyar fiatalokat és családokat segíti – olvasható a közleményben. (MTI)

Összesen 92 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
cutcopy
2017. január 07. 10:08
Gúr úréknak ha az összes ekúró sleppje is eltakarodna az MSZP környékéről még akkor is nevetséges lenne ha bárki a párt nevében meg merne szólalni, addig viszont marad a rendszeres arc helyre ütögetés..
thymian
2017. január 07. 09:55
Tegnap magyarként elszégyelltem magam, mikor a (német) rádióban mondták, hogy ezen a télen 80 ember fagyott meg Magyarországon. A lengyeleknél "csak" 43, holott négyszer annyian vannak. Ennyit a kormány sikerpolitikájáról!
császár
2017. január 07. 08:23
A megafonokat üzembe kell helyezni, hogy a köztereken is hallani lehessen a propagandaminisztérium közleményeit! Ugyanezeket lehetne a tömegközlekedési eszközökön is lejátszani. Ákosnak a mozgalmi indulók komponálására kell koncentrálni! A városliget átépítése során figyelembe kell venni egy nagy erkélyes dísztribün megépítését, ahol a nemzetépítőket köszönthetné a nép! amíg ők jóságos mosollyal integetnek a zembereknek.
Pál Pusztai
2017. január 06. 22:43
Hiszem fiam hiszem / ahogy a mesében van/ csak azt nem értem a sok hülye magyar akkor miért megy nyugatra dolgozni meg élni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!