Bencsik: Aki aláír az olimpia ellen, az hazaáruló

2017. január 26. 12:31

Nem bűncselekmény szintű hazaárulás, de mégis csak hazaárulás Bencsik András szerint, ha valaki aláírja az olimpiaellenes népszavazás kezdeményezést.

2017. január 26. 12:31

Az Echo TV eheti Sajtóklubjában természetesen a Momentum Mozgalom és a NOlimpia kampány is szóba került, Bencsik András egyenesen hazaárulónak nevezte azokat, akik aláírják az olimpiaellenes népszavazási kezdeményezést – szúrta ki a 444. 

„Aki ezt aláírja, az hazaárulást követ el, ezt jó, ha tudja. Ez a hazaárulás még nem bűncselekmény, ennek is vannak fokozatai. Lehet olyan mértékű, hogy az már bűncselekmény, lehet olyan mértékű, hogy bár nem bűncselekmény, de a társadalom elítéli. Ez egy olyan picike kis hazaárulás, ami látszólag veszélytelen, súlytalan, hiszen odamegyek, aláírom, hogy ne legyen olimpia. (...) Pici bűn, de bűn a szó lelki értelmében.” – fogalmazott Bencsik.

Hozzátette: „Az hogy erre emberek szervezkednek, hogy ezt megakadályozzák, azok az emberek romlott emberek. SZDSZ utódkölykeiről van valójában itt szó. De tudjuk, hogy van egy romlott réteg sajnos, akiknek az a politikája, hogy ártani, ártani, minél többet ártani.”

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik