Torgyán: Elsöprő győzelmet aratna a Kisgazdapárt

2016. december 15. 14:34

Torgyán József szerint bár nagyon fontos a migráció kérdése, egyet is ért azzal, amit a kormány tesz az ügyben, de szerinte nem ez a valódi nemzeti sorskérdés.

2016. december 15. 14:34

Szívritmuszavara és kórházba kerülése kapcsán hívta meg a TV2 Mokka című műsora Torgyán Józsefet, aki viszont nem csak erről, hanem a magyar politikai közegről is megosztotta véleményét.

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csurcsányi
2016. december 16. 19:45
Persze,ha nem verted volna szét!
GV0917
2016. december 16. 16:08
Elbúcsúztunk Józsi bácsi! Szép volt mint a pitaval... Odakint a temetőben Áll csendben a ravatal... Csend borul a cinteremre, Kezdődik a búcsúzás, Nem hallatszik,mivel tél van A csöndben a légyzúgás... Elhangzottak a beszédek, Sok dícsérő méltatás.... És ekkor hallik egy nagyon halk Suttogás:Végszó után ,kémszépen Én elköltözött Csupán annyit mondanék, Politikus ne ígérjen... Mert a szavát szegi meg! Nem is kell a hazug ember A másvilágon senkinek!
Strassnoff Ignác
2016. december 15. 23:21
Amúgy miképp is tűnt el ez az alkoholista, besúgó szarhalom? Miután Orbán haverja körülbelül 155 alkalommal buktatta le különféle lopásaival kapcsolatban, összeugrott a pártjában a többi tolvajjal és valami egészen undorító marakodás közben a elsüllyedtek, a kutya sem óhajtott szavazni rájuk. De most nyernének... Igaz nem léteznek, csak ez a vén geci, de akkor is nyernének... Nem elég, hogy örökké részeg, de már a szövegén is meglátszik...
Lolka-Bolka
2016. december 15. 23:19
ki hisz meg ennek a szarhazi beepitett ugynoknek .....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!