Orbán: A támadások csak erősítik Rogán Antal pozícióját

2016. november 14. 14:56

„Nem foglalkozom politikai blöffökkel, nem foglalkozom politikai bulvárral, nem foglalkozom politikai blöfftámadásokkal” – mondta Orbán Viktor a parlamentben, mikor Rogán Antalról kérdezték a képviselők. A miniszterelnök leszögezte: minden egyes támadás, amit Rogán Antal ellen indítanak, csak tovább erősíti a miniszter pozícióját. A kormányfő leszögezte: a Rogánról megjelent hírek még csak el sem gondolkodtatják a kormányt.

2016. november 14. 14:56

Politikai blöfftámadásokkal nem foglalkozom, a kormányon belül csak a teljesítmény számít – jelentette ki Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn a parlamentben, ahol több ellenzéki képviselő is a Rogán Antal miniszterről a közelmúltban megjelent cikkekről kérdezte.

A kormányfőhöz Szél Bernadett intézett kérdést Rogán Antalról. Az LMP tárelnöke arra volt kíváncsi, hogy a közelmúltban napvilágot látott hírek után meddig maradhat miniszter Rogán Antal?

A miniszerelnök a kérdésre reagálva elmondta: „nem foglalkozom politikai blöffökkel, nem foglalkozom politikai bulvárral, nem foglalkozom politikai blöfftámadásokkal”. Minden egyes támadás, amit a miniszter ellen indítottak, Rogán Antal pozícióját erősítette – tette hozzá.

Semmi sem bizonytalanítja el a kormányt

Szilágyi György Jobbikos politikus is Rogánról kérdezte a miniszterelnököt. Azzal, hogy Rogán miniszterként „hazudhat”, Orbán „eltűri a hazugságot a kormányában” – mondta.

Orbán Viktor azonban kijelentette: az ellenzék valójában nem Rogán Antalt, hanem őt és kormányát támadja. „Nehogy azt higgye, hogy ezek a hírek bennünket megrendítenek, akár csak elgondolkodtatnak” – egyértelműsítette a kormány álláspontját a miniszterelnök.

 

(MTI; Index)

Összesen 389 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
=nessuno=
2016. november 16. 17:50
Bűnözni csak nagyban érdemes. Azért valami vizsgálóbizottságot falból felállíthatnának, hogy ügyeljenek a látszatra... Nagyon eltévedtek az elvtársak.
Közvéleménykutató
2016. november 16. 00:45
Orbán: A támadások csak erősítik Rogán Antal pozícióját Ha keresztény szüzeket áldozna rogán Tiszaeszláron, mint a fajtársai 110 éve, akkor is erősödni a fideszcsőcselék között. Csak arra vigyázzon, ne vicceljen a holokausztal. Az egyetlen elszámoltatott Cuslágnak is ez lett a veszte.
Közvéleménykutató
2016. november 16. 00:43
rezvez Hova tud még erősödni? Lesz pofádraesés 18-ban! A liberális internáci alelnök cigány akkorát fog bukni mint Klingonné. KB annyit érnek a liberális Geci Fodor és mások közvéleménykutatásai mint az ottani liberálisoké
Mindjárt
2016. november 15. 18:04
Lehet süketelni de a lényeg az, hogy miért jó a zsideszbolsiknak, hogy a felcsúti cigány és bandája kifosztja őket? Pofátlanúl és gátlástalanúl lopnak a magyar emberektől. Miért jó ez a magyar embereknek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!