LMP: Tárják fel, kik voltak Tarsoly Csaba politikai támogatói!

2016. november 24. 18:43

Az LMP szerint, bár nem tudható, hogy a Quaestor volt tulajdonosának szavaiból mennyi igaz, de politikai védelem nélkül nem maradhatott volna ennyi ideig a pályán, ezért fel kell tárni, kik voltak Tarsoly Csaba politikai támogatói.

2016. november 24. 18:43

Schmuck Erzsébet, az ellenzéki párt frakcióvezetője csütörtökön közleményt juttatott el az MTI-hez, amelyben arra hívta fel a figyelmet: Tarsoly Csaba a Magyar Narancsnak azt mondta, Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter közvetített közte és a Gaith Pharaon nevű „gyanús, körözött személy” között üzleti ügyekben.

Az LMP politikus közölte: politikai védelem nélkül Tarsoly Csaba 10 milliós cége nem adhatott volna ki 350 milliárdnyi kötvényt, és nem kapott volna kormányzati megrendeléseket. Az LMP ezért követeli az üzelmek hátterének felderítését, ám ezt a Fidesz a parlamentben is folyamatosan akadályozza, legutóbb hétfőn szavazta le a parlament igazságügyi bizottságában a vizsgálat kezdeményezését. Ennek oka szerintük az, hogy „takargatni akarják a 200 milliárdos csalás kormányzati támogatóit. (MTI)

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2016. november 24. 23:39
Az egesz kibaszott maffia: orban-matolcsy-szijjarto-borkai
Bicska Maxi
2016. november 24. 19:48
orbán persze, hogy lebuktatta őket...nem tűri a konkurenciát a lopásban
liberálzöld.
2016. november 24. 19:34
Azt nem lehet, mert törvénytelen. Csak meg kell kérdezni az alkotmánybíróságot! "LMP: Tárják fel, kik voltak Tarsoly Csaba politikai támogatói!"
formaegy
2016. november 24. 19:23
"...legutóbb hétfőn szavazta le a parlament igazságügyi bizottságában a vizsgálat kezdeményezését." Fidesz. Minél többet támadják Tarsolyt, a védelmünk annál inkább erősödik...)))) Azért meg kell hagyni, hogy nagy ?-ket vet fel ez az állandó vizsgálat leseprés. Valóban ezt a módját választották Tarsoly védésének? Vagy inkább az érintettség eltusolásának? Tudjuk, hogy az MSZP-től indult az egész mocsok. Ebben az ügyben mindkét párt érdeke a "csend"? Kérdőjel, kérdőjel, kérdőjel! Komolyan. A Fidesz komolyan gondolja, hogy ezeknek a sorozatos sumákolásoknak nem lesz bumerángja? Az, hogy a támogatottságuk ilyen, nem jelenti azt, hogy '18-ban a szavazófülkében, vagy inkább az otthonmaradásban nem fog visszaütni. Ne feledjük '10-et! Ebbe a magatartásba bukott bele az MSZP is. Ők sem gondolták volna. Sőt! Ennyire meg pláne!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!