Darabjaira hullt Nagy-Magyarország Egerben

2016. november 26. 17:36

Az alig két éve átadott egri Országzászló-emlékműről lepotyogtak a Trianonban szétszakított országrészek. Most már csak a Felvidék maradt a helyén – írja a HEOL.

2016. november 26. 17:36

A HEOL beszámol arról: az egri Országzászló-emlékműről sorra lepotyogtak a Trianonban szétszakított nemzetrészeket ábrázoló szobordarabok. A folyamat végére csak a Felvidék maradt az emlékművön.

Az illetékesek szerint nem vandálok voltak az elkövetők: meglazultak az elemek, így újrarakják az egészet.

Az országzászló-emlékművet egyébként alig két éve, 2014. augusztus 20-án adták át; és már 2015 folyamán is javítgatták a gyenge, befejezetlen kivitelezés miatt.

(Fotó: HEOL)

Tavaszi kampány

Kapcsolódó cikkek

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gwrf
2016. november 28. 09:33
hogy akarjuk visszaszerezni az elcsatolt területeket, ha három kibaszott csavart se tudunk rendesen meghúzni?
Tűz csiholója
2016. november 27. 19:29
Fizikai lehetetlenség, hogy PONT CSAK A ZILLEGITIM "slovensko" entitás nevű FÖLVIDÉK képe ígyen megmaradjék: itt tót soviniszták működtek!
noMores
2016. november 27. 11:33
Ez az egesz orszagsiratas-nagymagyarorszagozas szanalmas. Illik emlekezni a tortenelmunkre (a magyarok csunya cselekedeteire is), de amig a multon kesereg a magyar, addig baszhatja a jovojet...
*ufó*
2016. november 26. 23:32
Érdekes, hogy a komcsi fidesznél megmaradt ez a kommunista szombat vonal. Puskapor a levegőben Rezsicsöki esztendőre Arccal a felcsúti vasútka felé Johnny Thunders - Little Queenie https://www.youtube.com/watch?v=Wa2jL7Wk3Ac
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!

Ezek is érdekelhetik