Bekapcsolt mikrofonnál alázott idős nőket a szolnoki polgármester

2016. november 10. 21:22

Bekapcsolt mikrofonba káromkodott Szalay Ferenc, Szolnok fideszes polgármestere, miután egy parkoló megépítése miatt tiltakozott egy idős lakó. „Ennyi hülye vén kurvát!” – mondta a politikus, állítása szerint nem ebben az ügyben.

2016. november 10. 21:22

„Ennyi hülye vén kurvát!” – mondta bekapcsolt mikrofonnál Szalay Ferenc, Szolnok fideszes polgármestere a város képviselő-testületének legutóbbi ülésén. A politikus azután fakadt így ki, hogy az ülésen felszólalt egy idős lakó, tiltakozva egy egykori játszótér helyére tervezett parkoló megépítése ellen. A felvételt a helyi MSZP tette közzé.

Szalay Ferenc elnézést kér, és az Indexnek eljuttatott közleményében azt állítja, nem ebben az ügyben káromkodott, és egészen más hölgyekre gondolt. „Azokat egy a nap folyamán az egyik kollégám által elmondott információ váltotta ki, mely szerint egyesek újra olyan pletykákat terjesztenek rólam a városban, melyek hosszú időn keresztül rendkívüli módon megviselték a családomat, s különösen a feleségemet. A hazug vádak felzaklattak, feldühítettek, aminek a nap során magánbeszélgetésben többször is hangot adtam, néha talán nem oda illő módon” – írta közleményében a fideszes szolnoki polgármester.

Összesen 142 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tiszafa
2016. november 12. 19:48
Én igen is igazat adok neki. Na liberálisok, ez is egy szabad vélemény kinyilvánítása. Meg szólásszabadság, stb-stb. Szavatok nem lehet. Meg aztán igaz is. Szolnok teli van idős komcsival. Nehéz lehet olyanokat meggyőzni, akiket csak a hatalom zsigeri visszaszerzése éltet még, de az agyműködése már rég leállt, ami egyéb iránt soha sem volt kielégítő. Amúgy a jó modor jele ám, hogy nem fűzte hozzá a "büdös-komcsi" jelzőt. Ezt köszönjétek csak meg a polgármester úrnak!!
Malcolm Reynolds
2016. november 12. 13:07
bájos ahogy egyesek védnek egy türhő parasztot. gondolom egyenes gerincük (muhaha) következtében ugyanígy védenék az öreg tahó közszolgát(!)ha mszp/dk/ vagy újabban ha jobbikos lenne és az a nagymamájukat/anyjukat/tetvérüket/barátjukat stb "vén kurvázza le" egy lakossági fórumon ahol a munkáját végzi éppen amiért a mi adófizetők fizetünk neki.
noMores
2016. november 12. 04:53
Nem hinnem, hogy lemond: Magyarorszagon semminek nincs kovetkezmenye...
cutcopy
2016. november 11. 20:37
Kedves MSZP azért ez megnyugtatóbb jobb mint ha azt mondta volna hogy hazudtunk reggeléjjeleste.. )
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!