Kvótanépszavazás: billeg az érvényesség

2016. október 01. 09:54

Egy csütörtöki közvélemény-kutatás eredményei szerint 51 százalék állítja, hogy elmegy szavazni a vasárnapi kvótanépszavazáson, így hibahatáron belül, de az érvényesség felé billen a mérleg. A szimpatizánsait a kormány és az ellenzék kampánya is egyre meggyőzőbben mozgósítja

2016. október 01. 09:54

Az Index és a Závecz Research csütörtökön publikált közvélemény-kutatása nagyon szoros eredményt vetít előre a vasárnapi kvótanépszavazásra. 51 százalék nyilatkozta, hogy elmegy a népszavazásra és érvénytelenül tervez szavazni, azonban az összes megkérdezett 6 százaléka bizonytalan hogyan szavaz.

A kormány kampánya annyiban sikeresnek tűnik, hogy a nem szavazatot leadni tervezők aránya egy hónap alatt 37 százalékról 43 százalékra nőtt. 

A bizonytalanságot az is növeli, hogy a részvételi hajlandóság kifejezése még nem jelent részvételt, így a kutatók szerint a jelzettnél akár 10 százalékponttal is alacsonyabb lehet a valós részvétel.

Összesen 141 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dénia
2016. október 02. 06:55
"51 százalék nyilatkozta, hogy elmegy a népszavazásra és érvénytelenül tervez szavazni" Ez most elírás? Vagy mi ez?
áfonya
2016. október 02. 05:39
Ballibsik ismét hazudnak ,firkász próbálja félre vezetni a szavazókat . Aki él és mozog menjen szavazni,brüsszeli diktátorokra egy nagy NEM x-t.
mer-kell
2016. október 01. 22:40
Billeg a lógf.sz! Akkor kell a csibeket számolgatni......
Napimigráns
2016. október 01. 21:59
Az HSSDF egyébként az a cég, amelynek kínai vezérkara – mint arról a Heti Válasz korábban írt – kapcsolatban állhatott Habony Árpád miniszterelnöki tanácsadóval, legalábbis erre utal, hogy a társaság 2013-ban az ő közreműködésével akarta megvásárolni a TV2 csatornát. Egy másik közvetítőcégnek, az Arton Capital Kft.-nek pedig ugyanaz az ügyvédje, mint aki Habony Árpád médiavállalata számára megszerezte a 888.hu doménnevet, illetve Rogán Antal – akinek nevéhez fűződött az Országgyűlés gazdasági bizottságának elnökeként 2012-ben a kötvényprogram – vezetése idején dolgozott már a Fidesz frakciójának és a belvárosi önkormányzat cégeinek is. https://kuruc.info/r/2/164411
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!