Orosz pornószínésznő a körúti robbanás krónikása

2016. szeptember 25. 13:12

Bár a köztévé orosz turistaként mutatta be a körúti robbantás egyik szem-, illetve fültanúját, a Mandiner ráismert Eva Berger orosz pornószínésznőre. A vörös hajú színésznő Twitterén folyamatosan közvetítette az éjszakai eseményeket.

2016. szeptember 25. 13:12
Szászi Áron

A Budapesten tartózkodó orosz pornószínésznő 22:49 perckor közölte első tweetjét.

Terrorista támadás az ablakom alatt. Oktogon #Budapest” – írta Eva Berger. 

23:01-kor posztolta azt a videót, amit a magyar sajtóban több helyen is átvettek.

Még mindig fekvő embereket látok a járdán. Nem mozdulnak” – írta 23:30-kor. Későbbi tweetjeiben már arról tájékoztatta követőit, hogy nem biztos abban, hogy merénylet történt, mivel a rendőröktől úgy hallotta, „valószínűleg gáz” lehetett.

Hajnali 4:08 perckor a színésznő még mindig az utcán volt.

A rendőrség fekete hapsik és muszlimok után kutat. Még mindig az utcán vagyunk #Budapest” – írja posztjában. Eva Berger az ezt követő posztokban arról számol be, hogy rengeteg szöget lát a járdán. Később beszámol arról is, hogy a rendőrség arról kérdezte, látott-e gyanús alakokat gyanús táskákkal a környéken mászkálni.

Hajnali 4:45-kor arról panaszkodott egy bejegyzésében, hogy a rendőrség nem ad nekik meleg helyet, csak egy busz áll rendelkezésükre. Berger 5:47-kor posztolta azt a köztévé által készített riportot, amiben többek közt őt is megszólaltatták.

Eva legutóbbi posztja alapján még mindig az utcán van és nagyon vár már arra, hogy hazatérhessen.

A Mandiner közben felajánlotta a színésznőnek, hogy szerkesztőségünkben nyugodtan megszállhat, ám erre a jelek szerint nem volt szükség: pár perccel ezelőtt megjelentek a Twitterén a helyszínről készült nappali felvételek a szállása ablakából.

Összesen 166 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2016. szeptember 26. 19:06
"a Mandiner ráismert Eva Berger orosz pornószínésznőre." No és akkor ezzel vajon Eva Berger bukott le vagy a Mandiner? Inkább újságírással kellene foglalkozniuk munkaidőben pornónézés helyett.
jcarp
2016. szeptember 26. 15:06
Na, ez is egy gazdasági bevándorló. Hány rendes, keresztény magyar honlánytól veszi el a munkát...
Pandaka pygmaea
2016. szeptember 26. 09:12
"A Mandiner közben felajánlotta a színésznőnek, hogy szerkesztőségünkben nyugodtan megszállhat.... " :D nem vagytok ti egy kicsit perverzek?
august
2016. szeptember 26. 07:50
:))Milyen érdekes szakma ez az újságírás, ez 'itten egy tipikus példája annak, hogy hogy lehet félrevinni egy témát. Mennyiben fontos tényező a téma szempontjából, a kedves szemtanúnak a "foglalkozása" azon gondolkodtam, ha netán kazánkovács a szemtanú, és nem pornószinésznő.. Esetleg egy más nemzetiségű tescópénztáros veszi az ablakából az eset utáni nyüzsgést.. Változtat-e a videó felvételek tartalmán?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!