Morvaiék dokumentumfilmet készítettek Gaudi felmentéséről

2016. szeptember 27. 13:14

„Gaudi-Nagy jogerősen felmentve – minden bírót még nem tudott bedarálni a központosított hatalom” – írta korábban Morvai Krisztina EP képviselő Facebook oldalán, miután a Fővárosi Törvényszék jogerősen felmentette a „Pásztor-ügyben” Gaudi-Nagy Tamás ügyvédet. Morvaiék most dokumentumfilmet is készítettek a témában.

2016. szeptember 27. 13:14

„Gaudi-Nagy jogerősen felmentve  minden bírót még nem tudott bedarálni a központosított hatalom” – írta korábban Morvai Krisztina európai parlamenti képviselő Facebook oldalára, miután a Fővárosi Törvényszék jogerősen felmentette a „Pásztor-ügyben” Gaudi-Nagy Tamás ügyvédet. Morvai Krisztináék most dokumentumfilmet készítettek Gaudi felmentéséről és a bírák szerepéről a mai Magyarországon.

Az EP képviselő szerint a rendszerváltás óta egyre kiszolgáltatottabb az állampolgár, és egyre központosítottabb, ellenőrizetlenebb és korlátozatlanabb a hatalom Magyarországon. A dokumentumfilm szereplői, dr. Morvai Krisztina, dr. Gaudi-Nagy Tamás és dr. Manger Marcell ügyvéd több kérdésre is igyekeznek választ adni. Mi a szerepe a bírónak, a bírói lelkiismeretnek az elnyomás csökkentésében? Hogyan függ össze Gaudi-Nagy Tamás  ügyében történt jogerős felmentése a devizahitelesek jogfosztottságának megszüntetésével? Mit jelent a hatalommegosztás, a fékek és ellensúlyok rendszere, a bírói függetlenség?

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kanóc
2016. szeptember 27. 20:50
Budaházy is örül hírnek?
Békanász a hasadon
2016. szeptember 27. 17:53
Dikmán ez a tehén még mindig bukik erre a zacsiformájú kukira?
GV0917
2016. szeptember 27. 17:31
Gaudi gaudiumát zengi a hangunk! dr.ez- dr. az-csűr csavar és megszalaszt.. Apám, mi az hogy advokát? Mint az a varju-féle leples jóember- pínzért hazudik....
cereal killer
2016. szeptember 27. 13:29
"minden bírót még nem tudott bedarálni a központosított hatalom" - Miről beszél ez az uszító nőszemély? Azért mentenek fel minden szocit a bírók?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!