Lázár-közeli vadásztársaság terjeszkedik Csongrád megyében

2016. szeptember 01. 13:22

Csongrád megye legnagyobb, 18 ezer hektáros vadászterületét kapta meg húsz évre a Návay Kornél Vadásztársaság, amelynek egyik tagja Lázár János miniszter – írja a Délmagyar.

2016. szeptember 01. 13:22

Egy Szeged és Hódmezővásárhely (Lázár János városa) közötti 18 ezer hektáros terület vadászati hasznosításával bízták meg az idén bejegyzett Návay Kornél Vadásztársaságot, a 2017 márciusától 2037 februárjáig terjedő időszakra – írja a Délmagyar.

A lap arról is ír: az állam javaslatára a korábban errefelé szokásos haszonbérleti díj több mint dupláját, 300 forintot fizet majd nekik hektáronként, évente a társaság.

A vadásztársaság tagja és az érintett terület egyik földtulajdonosa Lázár János Miniszterelnökséget vezető miniszter, Hódmezővásárhely és Makó térségének országgyűlési képviselője.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2016. szeptember 02. 18:17
Jól van na! Hát ha egyszer ennyire szeret vadászni ez a tokmány orrú haramia!
Valodi
2016. szeptember 01. 19:24
"az állatkák csak 300 HUF/ha kárt tesznek a gazdák termésében ???" Nem. A mindenkori vadkár külön fizetendő.
csuka
2016. szeptember 01. 16:47
Bús Balázs az újabb ’nagy úr’ a fideSZDSZ maffiában : „Gyanúsított: Igen, volt ilyen. Bús Balázs, ő a III. kerületi polgármester, a polgármester-helyettes, az építési osztályvezető, illetve ha van munkavédelmi felügyelőség, akkor ott is volt embere. Neveket nem tudok, a Bús Balázs helyettese, egy nagyon magas, vékony, barna hajú ember. Ő is járt a szigetre szórakozni és a VIP szobákban voltak, ugyanúgy, mint a Bús Balázs. Ezt ingyen kapták, ingyen pia, félmeztelen táncoslányok a jacuzziban. Ilyenkor testőrök kísérték be őket – azaz a mi portánk -, egész este egy külön pincér foglalkozott velük, emlékszem, a számlájuk 120-150 -170 ezer Ft volt. Amikor a Bús Balázs beszélni akart a Vizoviczkivel, vagy fordítva, akkor felhívta a Bús Davidovicsot, vagy a Davidovics a Búst, és általában diszkónapokra szervezték a találkozót, és a VIP szobában találkoztak. …. Állítása szerint a Moulin Rouge-ban dolgozott táncoslányként, onnan kellett átmennie taxival a White Angelbe, amikor Bús őt választotta. A nő azt mondja minimum 8-10 éjszakát töltött a férfival, aki ilyenkor nem csak italt fogyasztott. A nő úgy emlékszik, ilyenkor „Nagy úr”-nak kellett szólítania a kerületvezetőt. A prostituált beszámolt arról is, hogy nemcsak a szigeten, hanem a Holiday Inn Hotelben is járt pár alkalommal Bússal.” Forrás: https://kuruc.info/r/2/163248/
Akitlosz
2016. szeptember 01. 16:15
Érje őket minél több "vadászbaleset"!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!