Fideszes képviselőnél tartottak házkutatást az Index szerint, a képviselő szerint nem

2016. szeptember 19. 15:23

Az Index értesülései szerint Simonka György fideszes országgyűlési képviselő házában, valamint a felesége szüleinek otthonában is házkutatást tartott a Központi Nyomozó Főügyészség. Simonka a lap szerint Mengyi Roland korrupciógyanús ügyeiben bukkan fel. A képviselő tagadta, hogy történt volna házkutatás.

2016. szeptember 19. 15:23

Simonka György újkígyósi házánál, valamint felesége szüleinek otthonában tartott házkutatást a Központi Nyomozó Főügyészség – írta meg az Index „helyi forrásokra” hivatkozva. Az újság értesüléseit a hivatal nem cáfolta, de nem is erősítette meg. A lapnak úgy reagált a képviselő: „ilyen nem történt, ez butaság”.

Simonka – Hadházy Ákos LMP-s képviselő szerint – a Voldemort becenéven elhíresült, Mengyi Roland korrupciógyanús ügyeihez köthető. A Dél-Békés Mezőgazdasági Termelőiért Alapítványhoz a lap szerint Simonka rokonai, munkatársai kötődnek. Hadházy szerint az alapítvány, Mengyi pályázataihoz hasonlóan ugyanazzal a pályázatíró céggel, a Public Sector Kft-vel volt kapcsolatban, amelyik számos „kamu pályázatot” bonyolított le az EU-s támogatások lehívása érdekében.

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Cezar
2016. szeptember 20. 23:33
Nem haraszt, ha zörög. Vagy nem így van?
Ald0 Raine hadnagy
2016. szeptember 19. 22:09
Kivételesen egy fideszes igazat mond. Valóban nem volt házkutatás, mert az utolsó pillanatban felsőbb utasításra megtiltották hogy legyen. Ettől függetlenül indokolt lett volna, hiszen a fickó egy korrupt geci.
Mich
2016. szeptember 19. 17:11
...mondja az Index Hazugsággyár... Egy harmadik félnek kéne kivizsgálni ezt a vitát, tehát mi az igazság Simonka, illetve az Index körül!
csuka
2016. szeptember 19. 17:01
"Rogán Tóni meg röhög a markába. Lecsuknak 1-2 kisebb fideszes köcsögöt, aztán majd bemondják, hogy felszámolták a korrupciót, utána mehet tovább a buli a fideszes főfaszfejeknek. Ennyi a sztori." --- Hol lehet most Toni Rogano ? Kajmán szigetek?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!