Magyar terroristák

2016. szeptember 15. 16:13

Az egyikük még Törökországba is ellátogatott, hogy felcsapjon harcosnak, de kitoloncolták.

2016. szeptember 15. 16:13
Aristo

Zárójel. Az megvan, hogy Csintalan megveréséért a »Magyarok nyilai Felszabadító Hadsereg Solymosi Eszter csapásmérő Alakulata« vállalta a felelősséget? Azóta ezen röhögök. Már akkor is látszott, hogy a magyar terrorizmus és az elmekórtan szétszakíthatatlan oksági kapcsolatban áll egymással. Zárójel bezárva.

Vagy szintén fel akarták gyújtani Kóka ajtaját? Nem tudhatjuk. Nem tréfadolog ez, Budaházy robbanó futball labdája óta – melyről később kiderült ugyan, hogy mégsem robban, csak leeresztett – tudjuk: terrorizmusért annyit ülhet az illető, mint varjú a fán.

Az egyikük még Törökországba is ellátogatott, hogy felcsapjon harcosnak, de kitoloncolták. Kár. Honfitársaink új színt vihettek volna a sivatagi hadviselésbe. Nem tudom ugyan, hogy mennyire lehet a tevéről hátrafelé nyilazni, állítólag nagyon ráz, de – a körülményeket ismerve – bizonyára megpróbálták volna. Elképzelem, amint a sivatagi porfelhőből kibontakozó vad magyarok »hujj, hujj hajrá!« kiáltásokkal nyílzáport zúdítanak az ellenségre, majd pedig fehér tevét áldoznak, s a magyar név újra szép lesz, méltó régi nagy híréhez. Ebből nem lett semmi, újabb lehetőséget mulasztottunk el kultúránk megismertetésére idegen országokban. (…)

Egyedül az elmeállapotukkal kapcsolatban lehetnek megalapozottnak tűnő feltételezéseink. Ezt felismerte a tekintetes Járásbíróság is, miután előzetes letartóztatásuk helyszínéül az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetet (IMEI) jelölte ki, mintegy utalva a cselekménynek a bíróság által feltételezett, legvalószínűbb okára.

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2016. szeptember 15. 18:31
És a 2006 szem kilövés ???
Senye Péter
2016. szeptember 15. 18:29
Ki keverné össze a DAESH-t a Kurultájjal?
Csomorkany
2016. szeptember 15. 16:59
Jó, ezen tényleg lehet röhögni, csak van egy olyan érzésem, hogy mindenütt van egy ilyen vicces szakasz, mielőtt elkezdődik a gyilkolászás.
smarton
2016. szeptember 15. 16:53
"Sajnos a fent idézett rövid híren kívül semmit sem tudunk az elkövetőkről. Nem ismerjük a korukat, a bőrszínüket, a származásukat – semmit. Mert ugye a régi szép ’60-as, ’70-es években jócskán jártak ide mohamedán diákok, többnyire orvosnak tanultak és egy kisebb részük – akik el is végezték az egyetemet – itt is maradtak praktizálni. Kitűnő rasszista barátom, aki ekkoriban az orvosi egyetemen tanított és minden hülyét átengedett, azt mondta, mikor megkérdeztük, hogy miért teszi ezt: „Mert majd hazamegy és gyilkolni fogja őket.” Természetesen azonnal elhatárolódtunk tőle." Ez jó...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!