Orbán: Miért ne rendeznénk olimpiát 2024-ben?

2016. augusztus 19. 17:00

Pályázattól függetlenül minden fejlesztést megvalósít Magyarország, ami kell az olimpiához, ígérte Orbán Viktor a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökének, Thomas Bachnak Rióban. A miniszterelnök szerint a NOB legújabb agendáját mintha Magyarországra szabták volna.

2016. augusztus 19. 17:00

Orbán Viktor miniszterelnök megbeszélést folytatott a Nemzetközi Olimpiai Bizottság elnökével, Thomas Bachhal Rio de Janeiróban, tájékoztatta az MTI-t péntek délután a miniszterelnök sajtófőnöke. Havasi Bertalan közlése szerint Orbán Viktor gratulált a sikeres riói olimpiarendezéshez, hogy végül minden nehézségen sikerült úrrá lenni, és elmondta, Magyarország szándéka változatlan a 2024-es olimpia megrendezésére. 

A miniszterelnök szólt arról, hogy a NOB Agenda 2020 programja Magyarország „testére van szabva”, hiszen arra bátorít, hogy a megapoliszok után a világ középméretű nagyvárosai is pályázzanak. Azt is elmondta a miniszterelnök a NOB elnökének, hogy Magyarország a következő években – az olimpiai pályázattól függetlenül – szinte minden olyan közlekedési, turisztikai és sportfejlesztést megvalósít, amely az ötkarikás játékok céljait is szolgálhatja. Így mostantól nem az a kérdés, hogy miért rendezzünk olimpiát, hanem az, miért ne rendeznénk? – fogalmazott Orbán Viktor a megbeszélésen.

Összesen 267 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
bölcsuhú
2016. augusztus 20. 00:53
A sok hazaáruló féreg hogy elkezdett vicsorogni, vonyítani! Azért kell megrendezni mert: 1. eddig minden világversenyt magas szinten tudtuk megszervezni, lebonyolítani; 2. mert a takarékos olimpia ránk van szabva; 3. mert az infrastrukturális fejlesztések megmaradnak és az áruk jórészt megtérül az olimpiával; 4. mert egy olimpia rendezése óriási presztizs az ország számára; 5. hogy az ellenzőket kitörje a nyavalya s bánatukban sorba álljanak kuncefinél tablettáért!
Csomorkany
2016. augusztus 20. 00:35
Mert nincs rá pénzünk? Mert hosszú távon nem tudnánk kihasználni, amit megépítünk?
bayer lovag
2016. augusztus 20. 00:26
Laibach "A járóbeteg ellátás 80%-a magánkézben van Szingapurban? Nálunk 110%-ban már magán 15 éve, baszod!
bayer lovag
2016. augusztus 20. 00:24
Nemá "A szakemberek szerint elég kórház és orvos van, t" A kurva @nyádat!!!!!!!!!!!!!! Remélem, a folyosón fogsz megdögleni, miután 5 órát várattak egy SBO-n!!!!!!!!!! Patkány!!!!!!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!