Nem tudni, hogyan került Mészáros a luxusjachtra

2016. augusztus 30. 09:42

Egyelőre titok, hogyan kerülhetett Mészáros Lőrinc arra az 1,4 milliárd forintos jachtra, amelyen a Magyar Narancs munkatársai levideózták.

2016. augusztus 30. 09:42

A Magyar Narancs munkatársai megörökítették, ahogy Mészáros Lőrinc egy gumicsónakról ugrik egy közel másfél milliárd forintos luxusjacht fedélzetére Horvátországban. Hivatalosan azonban egészen biztosan nem bérelhette a hajót, ugyanis azon a besorolása szerint csak a tulajdonos és vendégei tartózkodhatnak. Mészáros nem reagál a témával kapcsolatos megkeresésekre. 

Összesen 226 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
egy genetikusanalattvaló
2016. augusztus 31. 10:20
Hát, nem tudom. Én hátulról, neoprén ruhában nem ismertem fel Mészáros Lőrincet. Nem lehet mindenki mészároslőrincológus. Persze az RTL Mészáros Lőrinc híradójának munkatársai már a szellentéséről is megismerik 1000 km távolságból is vagy más által igen távolról készített videóról. A videó készítői közismerten igazmondó, független és fölöttébb hiteles, úgy liberálisan validált média munkatársai. Aki akár csak gondolni is mer arra, hogy a hír manipulatív, netán részben vagy egészében hamis is lehet, az faszista, náci, kirekesztő, berekesztő, antidemokratikus, reakciós, antisimicsta, homofób, libefób, fobofób, stb. A címke a címkéző érdeke és ízlése szerint ragasztandó. Olyan RTL-esen bájos a narrációban a primitív sárga irigységet gerjesztő csillagászati összegek nyomatása a zsigeri plebsz számára. Nem tudom, hogy miért nem látják az RTL és a Mancs gazdái a mindennapos Mészáros Lőrinc hírek nyomatásának immunizáló hatását. Kialakult a társadalom többségében a védekező reflex. Akik liberális hörgitiszben szenvednek, azok hörögnek így-is-úgyis, a többségnek viszont egyik fülén be a másikon ki. A hörgitiszeseknek elfogyott a 2002-2010 között kapott apanázs, kellene a zsé a megszokott életszínvonalhoz, amit szerintük, ki más ha nem ők, megérdemelnek. Többet kell a gazdik szerényebb pénzéért, vagy csak a progresszióért dolgozni,. A kevesebbért is többet kell ugatni.
teljesenertelmetlen
2016. augusztus 31. 05:51
Mi a fasz közötök van hozzá? Ha ő a tulaj, ahhoz sincs közötök. Ha bérelte, ahhoz sincs közötök. Ha vendég volt, ahhoz sincs közötök. MAGÁNÉLET! Ismerős? SAJTÓETIKA! Ismerős?
antioxi
2016. augusztus 30. 21:35
Szarháziak. Simán Narancs, de nem Magyar. ps: Nem veszik a lapjukat?
2016. augusztus 30. 20:23
Nem lehet, hogy gázórát vagy nyomáscsökkentőt ment szerelni, esetleg gázvezetényomvonalat jelölt ki?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!