Hatalmas a sor Hegyeshalomnál az M1-en

2016. augusztus 27. 09:45

Az osztrák hatóságok szúrópróbaszerű ellenőrzése miatt négy kilométeres torlódás alakult ki az M1-es autópályán Hegyeshalom közelében szombatra virradó éjszaka. Jó kétórás várakozásra számítson, ha autópályán menne át Ausztriába.

2016. augusztus 27. 09:45

A megnövekedett forgalom miatt a közlekedőknek lassabb határátlépésre kell számítaniuk. A rendőrség azt kéri: indulás előtt mindenki tájékozódjon a rendőrség honlapján a határinfó oldalon. A cikk írásakor, 9.45-kor az oldal kétórás várakozást írt. A kishatáron, az 1-es főúton a rendőrségi oldal szerint nincs várakozási idő a cikk írásakor.

Két hete írtuk meg, hogy az osztrák-magyar határon fekvő Hegyeshalom polgármestere a Kisalföld című megyei napilapnak elpanaszolta, hogy úgy érzi, ők isszák meg a levét a dugóknak. Nemcsak az M1-es pálya dugul be ugyanis, hanem néha Hegyeshalom is. Hogy éppen mennyit kell várni a nagy- és a kishatárnál, ebben a FB-csoportban láthatja.

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
noMores
2016. augusztus 27. 23:25
Kurva szavunk nem lehet, ha az osztrakok kernenek a keritesunkbol a keleti hatarjukra.... Aztan majd sir a szank..
DrPepper
2016. augusztus 27. 18:01
Pár hete utaztunk arra, ugyanez volt. Látva a torlódásra figyelmeztet feliratokat, elkerültünk a régi határátkelő felé, és spóroltunk egy órát. Érdekes módon elég kevesen próbáltak arra menni.
Akitlosz
2016. augusztus 27. 16:02
Sopron aztán jól van.
tom hagen
2016. augusztus 27. 13:03
Semmi gond. Csak eltart egy darabig mig mindenkinek átadják a virágot meg plüssállatot a befogadó osztrákok. És külön kérésre hűtött szénsavmentes vizet is visznek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!