Fazekas: A hazát védi, aki földet művel

2016. augusztus 21. 15:23

Fazekas Sándor földművelésügyi miniszter szerint az államalapításnak a magyar gazdák, földművesek is részesei több mint ezer éve, hiszen munkájukkal újra és újra életed adnak a magyarságnak. Fazekas Heves megyében hangsúlyozta: másfél hónap múlva lesz egy népszavazás, amelyen eldől, keresztény és magyar marad-e hazánk.

2016. augusztus 21. 15:23

A magyar gazdák Magyarország biztonságát és megújulását segítik elő, mert aki a földet műveli, az a hazát is védi – mondta a földművelésügyi miniszter vasárnap a Heves megyei Kápolnán rendezett Magyarok kenyere ünnepségen. Fazekas Sándor a rendezvényen úgy fogalmazott: az államalapításnak a magyar gazdák, földművesek is részesei több mint ezer éve, hiszen azzal, hogy megművelik a földet, fákat, szőlőt ültetnek, gyümölcsöt szednek és aratnak, újra és újra életed adnak a magyarságnak. A földművelésügyi miniszter kiemelte: a magyar kenyér több, mint puszta termék, élelmiszer, hiszen benne van a magyar föld legjava.

Fazekas Sándor hangsúlyozta: a magyarság az államalapítás óta számos hódító birodalmat és gazdasági válságot túlélt, de napjainkban is a létéért, fennmaradásáért küzd, és ahhoz, hogy a magyar életforma megmaradjon, hamarosan egy nagyon fontos döntést kell meghoznia az országnak. Másfél hónap múlva lesz egy népszavazás, amelyen eldől, keresztény és magyar marad-e hazánk – fogalmazott a miniszter. Hozzátette: fontos, hogy ezen a népszavazáson helyes döntést hozzunk, és nemet mondjunk a bevándorlásra, hitet téve Szent István Magyarországa mellett.

Székely Zoltán, a Heves Megyei Agrárkamara elnöke elmondta: a megyében 330 mázsa búzát gyűjtöttek össze adományként. Az ebből készült 110 mázsa lisztet a kárpátaljai nagycsaládosokhoz juttatták el a Katolikus Karitász segítségével.

Összesen 97 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2016. augusztus 22. 09:24
Nem beszélve az elsülő kapanyélről...
Akitlosz
2016. augusztus 21. 21:07
Fazekas: A hazát védi, aki földet művel Akitlosz: Az lehet, mert pénzt éppen nem keres.
kjkj945
2016. augusztus 21. 20:02
http://docplayer.hu/1482381-A-parlagfu-magyarorszagon.html
Akitlosz
2016. augusztus 21. 18:58
"Fazekas Heves megyében hangsúlyozta: másfél hónap múlva lesz egy népszavazás, amelyen eldől, keresztény és magyar marad-e hazánk." Nem kicsit túlértékeli azt a népszavazást. Semmi ilyesmi nem dől el azon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!