Orbán: Magyarország képviseli a rendet a rendetlen Európában

2016. június 26. 10:23

Orbán Viktor egy vasárnapi rendezvényen úgy fogalmazott: Magyarország ma a rendet képviseli az egyre inkább rendetlenné váló Európában. Szerinte a brexit azt jelenti, hogy az angolok nem kérnek többé a kioktatásból, elegük lett a bizonytalanságból. Orbán szerint az EU most gyorsan meg fog változni.

2016. június 26. 10:23

Magyarország ma a rendet képviseli az egyre inkább rendetlenné váló Európában, mondta Orbán Viktor miniszterelnök vasárnap a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Kara és Katasztrófavédelmi Intézete tisztavatási ünnepségén, a budai Várban.

A kormányfő szerint Európa számos vezetője nem vállalja a küzdelmet az újkori népvándorlás, a beözönlő törvénytelen és törvénysértő migránsáradattal szemben.

Az eredmény a közbiztonság hanyatlása, fenyegető erőszak és általános elégedetlenség - mondta, kijelentve ugyanakkor, Magyarország éppen az ellenkező irányba indult el, az elmúlt években magyarok milliói kapták vissza abba vetett hitüket, hogy az ország élhető, biztonságos hely. Orbán Viktor kitért a brit EU-népszavazásra is - amelyen a kilépéspártiak győztek -, amit úgy kommentált: az Egyesült Királyság polgárai úgy döntöttek, ismét saját kezükbe veszik sorsuk irányítását, nem kérnek többé a kioktatásból, elegük lett a bizonytalanságból, a bénultságból, a tettek nélküli szóözönből.

A miniszterelnök arra számít, hogy az EU most gyorsan meg fog változni.

Összesen 228 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ppix
2016. június 27. 14:45
Mondja ezt a KLIKK-et létrehozó, egészségügyet és felsőoktatást lepusztító korrupt KGB ügynök gyászhuszár. Akit szarba sem vesznek az EU-ban. Röhögnöm kell.
Tintamin
2016. június 27. 10:42
Azt mondd meg Vitya, faszert kell nektek esz nelkul mindenbe beleavatkozni, pl. elbaszni Budapestet, szaladnatokmeg: "A kiemelt jelleg miatt első fokú építésügyi hatóságként az V. kerületi kormányhivatalt, másodfokon eljáró hatóságként pedig a főváros kormányhivatalát jelöli ki a kormány a tervezetben. További könnyítés, hogy az építészeti-műszaki tervtanácsi véleményt nem kell beszerezni, a településképi véleményezési eljárást nem kell lefolytatni, továbbá településképi bejelentési eljárásnak sincs helye. Egy másik döntés szerint környezeti hatásvizsgálatra sem lesz szükség. " http://index.hu/gazdasag/2016/06/27/kiemelt_beruhazas_lesz_a_budapesti_felhokarcolo/
Potymog
2016. június 27. 09:52
"Orbán Viktor egy vasárnapi rendezvényen úgy fogalmazott: Magyarország ma a rendet képviseli az egyre inkább rendetlenné váló Európában." A bevándorlás kérdésében valóban nem nagy a káosz. Azonban sürgősen javítani kéne a jövedelmek elosztásában, mert messze nincs rendben, hogy sok dolgozó éhbért kap, amelyből alig tudja fenntartani magát és gyermekeit, míg mások milliókkal és milliárdokkal tömik a zsebüket. Sürgősen javítani kéne az egészségügyi ellátáson, mind színvonalban, mind mennyiségben. Nagyon sokat kéne javítani az igazságszolgáltatás hatékonyságán és a bűnüldözésen is.
Tintamin
2016. június 26. 23:21
Amikor a felcsuti kisvasutaddal peldaloznak a Brexit-hivek, akkor neked, Vicam, KUSS A NEVED!!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!