Vona: Nem vagyunk korruptak!

2016. május 05. 20:45

Míg a Fideszt és az MSZP-t ellenzékben és kormányon is meg lehetett vásárolni, a Jobbik nem korrupt – jelentette ki Vona Gábor Kocsordon.

2016. május 05. 20:45

Vona Gábor szerint a Fidesz és az MSZP ellenzékben és kormányon is megvásárolható volt, a Jobbik azonban jelenlegi ellenzékként és 2018-ban kormányra készülő pártként sem korrupt. A Jobbik elnöke a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Kocsordon tartott csütörtöki lakossági fórumon azt mondta, ha egy helyi közösség jobbikos képviselőt tisztel meg bizalmával, az nem él vissza vele. 

A politikus emlékeztetett, ha országosan nem is nyert még választást a Jobbik, sok olyan település van, ahol pártja adja a polgármestert. Az emberek megszerették a jobbikos polgármestereket, mert „hittel és alázattal dolgoznak”, és nem lehet őket megfélemlíteni - mondta. A bizalmat jelzi, hogy a 2014-es önkormányzati választásokon egy kivételével az összes korábbi jobbikos polgármestert újraválasztották – tette hozzá az ellenzéki párt vezetője.

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vanádium
2016. május 06. 08:58
Az MSZP és a Fidesz már voltak hatalmon,tehát korruptságuk az TÉNY , a JOBBIK még nem volt hatalmon ,tehát csak FIKCIÓ az ,hogy korruptak lesznek ha hatalomra kerülnek. A fidesz magából indul ki , el sem tudja képzelni ,hogy lehet egy országot tisztességesen is vezetni.
moricka13
2016. május 06. 06:00
Burleszkbe illő, ahogyan Csuhaj Ildikó Gyurcsány fogadott vagy fogadatlan prókátoraként magyarázza a Gyurcsány ellőtt, vagy szándékos bizonyítványát, közben a saját zsebében érzi a bölcsek kövét, nagy arccal.
pemete jakab
2016. május 05. 23:58
Képhez: Jobbik: Csak a Nemzet! Fidesz: Csak a Fidesz!
pemete jakab
2016. május 05. 23:31
"Vona: Nem vagyunk korruptak!" Ellenzékben mindenki patyolat tiszta, legalábbis ahhoz képest, aki hatalmon van. Igaz, a Jobbiknak, ha hatalomra jut, nehéz lesz a Fideszt túlszárnyalnia.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!