Rubovszky: „A Viktor nem engedi meg” Áder János újraválasztását

2016. május 17. 22:27

Rubovszky György KDNP-s képviselő a parlamentben egy bizottság ülése során a Hír TV felvétele szerint arról beszélt: „a Viktor nem engedi meg”, hogy Áder János köztársasági elnököt jövőre újraválasszák.

2016. május 17. 22:27

„A Viktor nem engedi meg” – mondta Rubovszky György, a parlament igazságügyi bizottságának KDNP-s elnöke arról, hogy miért nem választják meg újra Áder Jánost köztársasági elnöknek 2017-ben. Pedig Rubovszky szerint Áder János nagyon ügyes volt, „egyetlenegy lényeges kérdést sem adott vissza úgy, hogy megakadályozta volna”.

Rubovszky erről Vass Imre fideszes képviselőnek beszélt egy parlamenti bizottsági ülésen azután, hogy egyébként figyelmeztették a sajtó jelenlétére. Rubovszky azt hitte, nem tudják rögzíteni a hangját.

A felvételt a Hír TV készítette.

Rubovszky György a Hír TV-vel utólag azt közölte: „lehallgatták” a magánbeszélgetését, ezért „aljas” a tévécsatorna.

Összesen 158 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2016. december 24. 07:20
Most a Hír tévé készíti a bajai videókat. Szánalmas.... Ezt még Olgica sem tudja helyrebazseválni.
Tintamin
2016. május 19. 21:43
"A Viktor" dönt MINDENRŐL! Miért ez a kurvanagy bábszínház, basszátokmeg, ki hiszi el, hogy Viktoron kívül bárkinek van beleszólása az ország ügyeibe?...
kukagyerek
2016. május 19. 13:57
Biztos, hogy ennek a vén kecskének a parlamentben kellene ülni még? Jobban járnánk mindannyian, ha otthon dédunokázna!
Strassnoff Ignác
2016. május 18. 20:08
Érdekes mód nemrég még ezek a fideszes, KDNP-s csicskák megesküdtek, hogy a Hír-tv egyenesen az Úr hangja, a csatorna meg a 7 vezér leszármazottainak tekintett mindenkit Orbán segge körül. Most meg? Jött a G nap és azóta egymást gyalázza a kétféle söpredék. Szánalmas... Egyébként nem tudom, hogy frankó-e amit ez a díszbuzi pofázik. Áder anno még mutatta az önálló gondolkodás jeleit, mire Orbán valagba rúgta úgy, hogy Brüsszelben ért födet. Ez a sült hal fejű gyökér tanult a dologból, nem úgy, mint Pokorni, úgyhogy idővel a gazdája hazaengedte és azóta mintaszerűen viselkedik, fingani se mer engedély nélkül. El nem tudom képzelni, hogy ennél gerinctelenebb lábtörlőt találjanak a helyére. Mert ha nagyon hülye a káder, azzal már baj van, mint azt a "doktor úr" esete megmutatta. Idővel persze egyértelműen a vajda óhajt államfő lenni, de az olyan gyorsan nem megy, előbb át kell rajzolni a hatásköröket, hogy a teljhatalom a miniszterelnöktől a köztársasági elnökhöz kerüljön. Nem hiszem, hogy erre a következő ciklus előtt sor kerüljön. Addig meg Bolseviktor minek takarítaná el a pozícióból ezt a kipróbált csicskát?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!