Papp Réka Kinga: A Fidesz ellen szurkolok

2016. május 02. 14:18

A Jobbik néppártosodásáról és a bevándorlásról vitatkozott Papp Réka Kinga újságíró és Magvasi Adrián, az Alfahír főszerkesztője.

2016. május 02. 14:18

Papp Réka Kinga szerint a Jobbiknak néppártosodásának nem szabadna megállnia a párt belső ügyeinél, hanem más gesztusokban is meg kellene jelennie. Kiemelte: fontos, hogy a Jobbik az alelnökválasztással nyit a vidék felé, ami egyébként is a párt egyik pozitív jellemzője.

Magvasi Adrián arról beszélt, hogy Vona nem a radikálisokat iktatja ki, hiszen továbbra is lesznek radikálisok az elnökségben.

Összesen 122 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13
2016. május 04. 17:36
Kit érdekel, indifferens, hogy Papp Réka Kinga ki ellen és kinek szurkol? Mindenki maga dönti el, neki is csak 1 szavazata van, mint mindenkinek. Jelentkezzen a Gyurcsány-Vona párosnál többet kóstáló állásra vagy feladatra. Többre megy vele!
Enmerkar
2016. május 03. 10:31
Az lesz az igazi néppárt, ahol Vona Gábor minden eszközzel kiáll amellett, hogy a vadkendertermesztő cigánygyerek fegyverrel védhesse meg ültetvényét.
Megtalálta
2016. május 02. 22:01
Ezt most vegyük annak, hogy a Jobbik és a baloldal kiegyezni készül? Csúnya vége lesz ennek, ha igaznak bizonyul.
Wendriner
2016. május 02. 21:30
Papp Réka Kinga újságíró és Magvasi Adrián, az Alfahír főszerkesztője. Gigászok harca.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!