Fidesz: Gyurcsány még mindig hazudik

2016. május 27. 11:59

Fűt-fát ígér és papol a baloldal, pedig a kormányzati idejük alatt cserbenhagyták a gyerekeket és a nyugdíjasokat – reagált Gyurcsány Ferencnek az őszödi beszéd évfordulójára elmondott beszédére Halász János fideszes politikus pénteken.

2016. május 27. 11:59

A Fidesz-frakció szóvivője szerint Gyurcsány Ferenc őszödi beszédének tízéves évfordulóján a baloldal bocsánatkérés helyett folytatja „hazugságpolitikáját”. Halász János pénteken Budapesten újságíróknak azt mondta: a baloldalon semmi sem változott, „a hazugságok is ugyanazok”, ahelyett, hogy bocsánatot kérnének az emberektől, „ugyanúgy becsapják” őket. Európát ígértek az embereknek, ehelyett ma migránsokat szeretnének betelepíteni Brüsszellel karöltve – fogalmazott.

A gyermekszegénység felszámolásáról is „papolnak” – folytatta –, de amikor kormányoztak, „gyermekek százezreit hagyták ellátás nélkül”. Ezzel szemben a jelenlegi kabinet a kisgyermekek döntő többségének ingyenes étkeztetést biztosít – tette hozzá a szóvivő. Azt is mondta, hogy a baloldal mindig „fűt-fát ígér” a nyugdíjasoknak is, pedig „egy tollvonással elvettek egyhavi nyugdíjat” tőlük. Halász János szerint a baloldal ma is az adóemelés politikáját hirdeti, a 15 százalékos személyi jövedelemadót több mint 30 százalékra emelnék.

Papolnak” az oktatás és az egészségügy területén is  fogalmazott –, „miközben ők azok, akik az oktatást és az egészségügyet is tönkretették”, iskolákat zártak be, kórházakat adósítottak el. A Fidesz-kormány azonban a 2017-es költségvetésben már 455 milliárd forinttal többet fordít a közoktatásra és 325 milliárddal többet az egészségügyre, mint a szocialisták tették 2010-ben – hangsúlyozta a Fidesz-frakció szóvivője.

 

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2016. május 28. 09:26
""Gyurcsány még mindig hazudik"" Inkább azt mondjátok meg, mikor mondott IGAZAT!!
kurbitalis
2016. május 27. 21:30
Gyurcsány magyar jelentésr=hazug, fasidzta brigaNti, hazaáruló proli!
kurbitalis
2016. május 27. 21:30
Gyurcsány magyar jelentésr=hazug, fasidzta brigaNti, hazaáruló proli!
vanádium
2016. május 27. 19:27
Ha gyurcsány hazudik ,annak nincs jelentősége ,a baj az ,hogy orbán hazudik éjjel-nappal ,éberen és álmában.Matematikailag orbán = gyurcsány a 10. hatványon.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!