Kiterjeszti a Jobbik antikorrupciós programját minden általa vezetett településre

2016. március 23. 15:02

Minden általa vezetett településre kiterjeszti a Jobbik a Tiszavasváriban bevezetett, Rend és tisztesség nevet viselő programját – jelentette be Volner János alelnök. A program tartalmazza többek között egy antikorrupciós központ felállítását, valamint a bűncselekmények visszaszorítását.

2016. március 23. 15:02

A Jobbik minden általa vezetett településre kiterjeszti a Tiszavasváriban bevezetett, Rend és tisztesség nevet viselő programját – közölte Volner János, a párt alelnöke szerdai budapesti sajtótájékoztatóján.

A programnak három pillére van – ismertette az ellenzéki politikus, kifejtve: elszámoltatnak ott, ahol az előző városvezetés korrupciógyanús ügyeleteket bonyolított, az érpataki modell alapelveit és gyakorlatát átvéve rendet teremtenek és egy antikorrupciós központot működtetnek annak érdekében, hogy később se merülhessen fel visszaélés gyanúja.

Volner János értékelése szerint ezek nyomán drámaian javultak a közállapotok Tiszavasváriban, visszaszorultak a bűncselekmények és „minden liberális jajveszékeléssel ellentétben” az ott élők szerint is jobbak, emberibbek lettek a viszonyok. A jobbikos politikus azt is mondta: amennyiben pártja kormányra kerül, az egész országban bevezetik ezt a modellt.

A tájékoztatón Fülöp Erik, Tiszavasvári jobbikos polgármestere arról beszélt, hogy közel egy hónap alatt az úgynevezett széles és keskeny utca lakói valóban rendbe tették lakókörnyezetüket és megszüntették az áramlopásokat. Kiemelte, hogy a program az anomáliák megszüntetésére irányul. A polgármester a „cigány-magyar együttéléssel és integrációval” foglalkozó szakértőkkel folytatott együttműködésük fő szempontjaként hivatkozott arra, hogy a veszélyeztetett területen élő kiskorúaknak olyan körülményeket teremtsenek, amit a testi-lelki fejlődésük szempontjából a törvény előír.

Karácsonyi előfizetési akció

Kapcsolódó cikkek

 
 
 
 

Ezek is érdekelhetik