Gyürk András reméli, hogy a brüsszeli terror eléri az EU ingerküszöbét

2016. március 22. 12:42

Eddig az volt a többségi álláspont az Európai Parlamentben, hogy a migrációnak és a terrorizmusnak nincs köze egymáshoz – mondta Gyürk András fideszes EP-képviselő a Pesti Srácoknak, hozzátéve: reméli, hogy megváltozik „a valóságtól teljesen elrugaszkodott uniós hozzáállás”, és a brüsszeli terror eléri az EU ingerküszöbét.

2016. március 22. 12:42

„Nem tudom, mi kell ahhoz, hogy megváltozzon ez a valóságtól teljesen elrugaszkodott uniós hozzáállás, de elképzelhető, hogy a néhány száz méterre elkövetett terrortámadás eléri az ingerküszöbüket” – jelentette ki a Pesti Srácok kérdésére a brüsszeli terrortámadásokkal kapcsolatban Gyürk András fideszes EP-képviselő.  

Gyürk hozzátette: „Egészen a legutóbbi időkig a többségi álláspont az volt itt az EP-ben, hogy a migrációnak és a terrorizmusnak semmi köze nincs egymáshoz, dacára annak, hogy ezt a vélekedést folyamatosan megcáfolta az élet, például legutóbb, amikor egészen nyilvánvalóvá vált, hogy Salah Abdeslam a párizsi merényletek Brüsszelben élő főterroristája többször is megjárta a migrációs útvonalat és segítőtársait is ezen keresztül, a budapesti Keleti pályaudvart érintve csempészte be.” 

Mint a PS kérdésére Gyürk mondta: „A Fidesznek itt az Európai Parlamentben is kezdettől fogva az volt az álláspontja, hogy ellenőrizetlenül senkit nem lehet beengedni, ám hiába kongattuk a vészharangot, egymillió ember áramlott be Európába, Magyarországot leszámítva gyakorlatilag bármiféle kontroll nélkül.”

 

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Redbaron
2016. március 23. 09:00
Lehet, hogy velem van a gond, de rohadtul nem tudok együttérezni a brüsszeliekkel. Elvégre ők is azok közé tartoznak akik ilyen faszliberál impotens politikusokat juttattak hatalomra, akiknek a mindenféle valóságtól elrugaszkodott politikájukkal saját népeiket veszélyeztetik. Kicsit olyan ez mint a gazdi aki szétkínozta a kutyáját majd az elharapta a torkát. Együttérezzek a gazdival? Persze ez borzalmas dolog meg minden, de mégis mi a faszt várnak? A nyugat-európaiak tényleg elhiszik, hogy majd egy szép napon úgy kelnek fel, hogy dzsihád johnnal és a haverokkal kávéznak egyet, majd szépen kézenfogva elindulnak a munkába? Az már bizonyos h az eu vezetői szopatják a népet rendesen, de ne felejtsük el, hogy ez kétoldalú dolog! Az egyik előveszi a másik meg bekapja... nos ők melyik oldalon vannak?
Tintamin
2016. március 23. 04:50
Jol van, Andriska, leulhetsz, ma mar nincs rad szukseg. Meg soha tobbet...
komondor
2016. március 22. 21:11
De unszimpatikus vagy gyürk.
Lumax
2016. március 22. 19:20
Amint elülnek az utolsó halálsikolyok és leülepedik por megjelennek az első libsi cikkek azzal a mondanivalóval, hogy nem szabad általánosítani, ezek csak elszigetelt esetek, és amúgy meg a fehér európai férfi nácifasisztahomofóbnőgyülölő...be kell fogadni a menekülteket..blablabla
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!