Az MSZP bármiről tárgyal, ami a magyar emberek biztonságát szolgálja

2016. március 24. 14:02

Az MSZP szívesen tárgyal minden olyan intézkedési tervről, amely a magyar emberek biztonságát szolgálja. Molnár Zsolt és Harangozó Tamás elmondása szerint mindössze annyit kötnek ki, hogy a kormány a javaslatait a helyzet súlyosságához mértem időben és írásban előre megküldi minden frakciónak.

2016. március 24. 14:02

Az MSZP minden olyan intézkedési tervről tárgyal, amely a magyar emberek biztonságát szolgálja, de az ötpárti egyeztetésen való részvételük feltétele, hogy a kormány a javaslatait a helyzet súlyosságához mértem időben és írásban előre megküldi minden frakciónak.

Molnár Zsolt, a Nemzetbiztonsági bizottság elnöke és Harangozó Tamás, a Honvédelmi és rendészeti bizottság alelnöke ezt arra reagálva közölte csütörtökön az MTI-vel, hogy Pintér Sándor belügyminiszter és Simicskó István honvédelmi miniszter bejelentette, terrorizmus elleni intézkedéscsomag alkotásáról döntött a kormány. A Belügyminisztérium feladata lesz, hogy a parlamenti pártokkal előzetes egyeztetést folytasson.

Az ellenzéki politikusok közleményükben azt írták, az MSZP minden olyan javaslatot támogatni fog, amely a magyar állampolgárok biztonságát kellő és megfelelő garanciák mellett erősíti, és semmi olyat nem szavaznak meg, amely a magyar állampolgárok kontroll és garancia nélküli indokolatlan jogkorlátozását célozza. Közölték továbbá: Orbán Viktor miniszterelnöknek minden felelősséget viselnie kell azért, hogy csak a brutális brüsszeli terrorcselekmények másnapján jutott el oda, hogy komolyan vegye az MSZP két hónapja benyújtott javaslatait.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2016. március 25. 01:39
Schulz Szegedre küldené a menekülteket Botkával háttér paktummal .
áfonya
2016. március 25. 01:35
MANDÍNER ELHALLGATTA MSZP DK ÖSSZEJÁTSZOTT SCHULZAL Mszp bár milyen rafinált módszerrel a magyar nép nyakára behívná a betolakodókat Az MSZP bárkivel tárgyal "Eltitkolt" találkozó: Schulz és Botka egyeztetett a migránsok befogadásáról? A Fidesz választ vár Botka Lászlótól, Szeged szocialista polgármesterétől arra a kérdésre, hogy mikor egyezett meg Martin Schulz európai parlamenti (EP) elnökkel migránsok befogadásáról, és "miért titkolta el" ezt a találkozót - közölte Németh Szilárd, a kormánypárt országgyűlési képviselője csütörtöki budapesti sajtótájékoztatóján. Botka Schulzal összejátszva puccsot készített elő a Fidesz kormány ellen,azt meg tudjuk a ballibsik mindig idegenekkel verették le a magyar népet. http://www.atv.hu/belfold/20160324-eltitkolt-talalkozo-schulz-es-botka-egyeztetett-a-migransok-befogadasarol/hirkereso
írmag
2016. március 24. 15:51
Várjuk a vallomásokat az 1945.-től az átmentett felelősökről, az ocsmány privatizáció felelőseiről, tocsik, kulcsár, simon, stb. pénzügyeiről, az ösződi beszédről, az offshore ügyletekről, az adócsalásokról a fentiek kapcsolatában, hazaáruló akciókról, hírek meghamisításáról, választási csalásokról, stb. A tárgyalások időpontját a bíróságok tűzik ki.
Selamat
2016. március 24. 15:50
Már nem álprobléma? Ezek egyébként akkor a leggusztustalanabbak, mikor készségesek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!