Schiffer: A népszavazásnál egyetlen szabály érvényesül, csak a Fidesz!

2016. március 01. 09:23

Azokkal akarják a polgári berendezkedést felépíteni, akik huligáncsoportban védtek egy idős asszonyt? Vagy azzal, hogy láthatatlanná teszik a jegybank alapítványainak milliárdjait? – kérdezte Schiffer András Rogán Antaltól a parlament hétfői ülésén.

2016. március 01. 09:23

Ha a Fideszen kívül más próbál népszavazást kezdeményezni, azt előbb fondorlatos trükkökkel, majd verőlegényekkel játsszák ki – mondta Schiffer András.

Ugye nem akarják elhitetni azt a magyar emberekkel, hogy a Választási Irodánál történt szégyenletes eseményekhez a Fidesznek nincs semmi köze? Ugye nem gondolják komolyan, hogy bárki is beveszi azt a maszlagot, amit a Habony-művek kicsit késve megpróbált meghangszerelni, hogy esetleg a szocialisták saját magukat akarták megveretni az Alkotmány utcánál? Beszéljünk világosan! Az, hogy a legnagyobb kormánypártnak kapcsolatai vannak alvilági emberekhez, az egy elsőrendű nemzetbiztonsági kockázat. A Nemzetbiztonsági Bizottságnak fel kell tárnia, hogy milyen kapcsolatok fűzik a legnagyobb kormánypártot különböző alvilági csoportokhoz” – fejtette ki a parlamentben az LMP frakcióvezetője.

Schiffer arról is érdeklődött: a polgári berendezkedéshez tartozik-e, hogy miközben Matolcsy György jegybankelnök fizetését megemelik, a jegybank alapítványainak több-százmilliárdos birodalmát láthatatlanná teszik.

Válaszul Rogán az IMF-hitel visszafizetését, az szja-csökkentést és a gyerekek után járó adókedvezményt emlegette a polgári berendezkedés kapcsán. Az MNB-ről és a népszavazásról szóló kérdésekre azonban nem reagált.

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
boroka2
2016. március 02. 13:07
Hajrá!!
Holomaci
2016. március 02. 10:01
Matolcsy fizetésemelése KEVÉS !! Az ötszörösére kell emelni, MERT MEGÉRDEMLI !! A Schiffer Andrást /micsoda név, magyar az ijjen ?/ meg börtönbe, kenyéren -vizen a szemtelenjét !!! Csakafidezs!!!
Tintamin
2016. március 01. 16:24
Keves ocsmanyabb emberfajta letezik ma a vilagon a fideszesnel..
gudmen
2016. március 01. 15:54
Schiffer András: "Ezek a törvények 2018-ban mennek a kukába, és akik ezekkel elrabolták a közpénzt, mennek a börtönbe!" https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=-tWmtPN79EQ
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!