Jobbik: Meghamisította vagyonnyilatkozatát a fideszes képviselő

2016. február 23. 16:34

Feljelenti a Jobbik Riz Gábor fideszes országgyűlési képviselőt, mert kihagyta vagyonnyilatkozatából miniszteri biztosi fizetését - jelentette ki Szilágyi György jobbikos parlamenti képviselő.

2016. február 23. 16:34

Hamis magánokirat felhasználásának gyanújával feljelentést tesz a Jobbik a Legfőbb Ügyészségen Riz Gábor fideszes országgyűlési képviselő vagyonnyilatkozata ügyében –közölte Szilágyi György, a Jobbik parlamenti képviselője kedden az MTI-vel.

A politikus közleményében azt írta: Riz Gábor vagyonnyilatkozatában nem szerepelt miniszteri biztosi fizetése, hétfőn azonban módosította az iratot.

A jobbikos képviselő szerint ugyanakkor Riz Gábor eredetileg „minden jelzés nélkül, a 11. oldal kicserélésével csempészte bele” január 17-én kelt vagyonnyilatkozatába 523 515 forintos miniszteri biztosi fizetését. A dokumentum elektronikus adatai alapján látható volt, hogy a módosított vagyonnyilatkozatot február 22-én, hétfőn készítették, a kiegészítésre utaló nyilatkozat pedig csak kedd délelőtt került fel a parlament honlapjára - írta Szilágyi György, aki feljelentést tesz az ügyben.

Emellett felszólított másik négy kormánypárti képviselőt, Vantara Gyulát, B. Nagy Lászlót, Szűcs Lajost és Móring József Attilát - akik Riz Gáborhoz hasonlóan képviselőségük mellett megyei fejlesztési biztosi posztot is betöltenek –, hogy nyilatkozzanak: „az Országgyűlés honlapján feltüntetett havi bruttó 224 363 forintból élnek, vagy vagyonnyilatkozatukból eltitkolják a magyar választók elől miniszteri biztosi fizetésüket?”.

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2016. február 24. 11:34
Nahat, mekkora leleplezes!! Az osszes ezt teszi, ti szerencsetlenek. Ti is..
Je suis Ákos
2016. február 24. 11:08
“Minden nemzetnek olyan kormánya van, aminőt érdemel. Ha valami oknál fogva ostoba vagy komisz emberek ülnek egy bölcs és becsületes nép nyakára, akkor a nép azokat a silány fickókat minél hamarabb a pokol fenekére küldi. De ha egy hitvány kormány huzamosan megmarad a helyén, akkor bizonyos, hogy a nemzetben van a hiba. Akkor az a nemzet ALJAS vagy műveletlen" Széchenyi István
Je suis Ákos
2016. február 24. 11:06
mscee Majd kijavitja. Itt a legutólsó 85E nettot keresővel is kifizettetik ha hanyag munkát végez De az uralkodó cion elitnek minden hibát el szabad követnie. A bírók isteneknek képzelik magukat és még nekik áll feljebb ha morognak az emberek hogy egy 10-ed remdbeli gondatlanságból elkövetett emberölés - MAL vörösiszap - ELKÖVETPIT felmentik. Viszont az ártatlan Kaisert majdnem kivégzik. A képviselők nagy részének nincs autója - ugye nem tellik rá a félmilliós juttatásokból - vagy 25 éves Wartburgot vallanak be. De Ica nénit megbünteti a nav ha nem ad számlát 1KG hagymáról a piacon
Je suis Ákos
2016. február 24. 11:02
mscee Majd kijavitja. Egy orvos veseátültetéskor elfelejtette visszatenni a kivett vese helyett az ép vesét. De majd kijavítja, mi ebben a hír? Igaz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!