Vissza kell utasítanom ezt a nyomásgyakorlást – Nyílt levél Kövér Lászlónak

2016. február 17. 07:21

Nem az a cél, hogy a legjobb nyerjen tisztességes versenyben? Az a cél, hogy a Fidesz jelöltje? Ha nem nyer, nem lesz pénz Salgótarjánnak? Talán ezért nem volt eddig sem?

2016. február 17. 07:21
Dömsödi Gábor

„Nyílt levél Kövér Lászlónak

Tisztelt Házelnök úr!

A tisztelet egyrészt a pozíciónak szól, másrészt az azt betöltő személynek szólhatna. Ön salgótarjáni megnyilatkozásával nem érdemelte ki egyetlen demokrata tiszteletét sem. Megválasztott, független nógrád megyei polgármesterként a leghatározottabban vissza kell utasítanom azt a nyomásgyakorlást, amit Ön a demokratikus választás előtt megengedett magának, annak ellenére, hogy ez törvénytelen, demokrácia ellenes és hazafiatlan. Nem az a cél, hogy a legjobb nyerjen tisztességes versenyben? Az a cél, hogy a Fidesz jelöltje? Ha nem nyer, nem lesz pénz Salgótarjánnak? Talán ezért nem volt eddig sem? Beismerte, hogy bármennyire jól dolgozott is Dóra Ottó Önök ellehetetlenítették? Most újra ezt ígérik? Ha ez igaz, akkor Önök tevőlegesen hozzájárultak ennek az embernek a felőrléséhez, ellehetetlenítéséhez, végső soron ahhoz, hogy most új választásra kerüljön sor. Levonhatták volna a tanulságot, de nem tették. Más országban az ilyen mondatok bűncselekménynek számítanak, nálunk meg hallgatjuk tétlenül évek óta. Mint nógrád megyei független polgármester tiltakozom ez ellen. A mi városunk Pasztó példa arra, hogy egy párt emberei, az Ōnök képviselői, tudnak együttműködni egy Fideszen kívülivel. A párttagok tehát még normálisak ebben az országban, nekik a saját városuk jövője a fontos. Ezen gondolkozó városokból, falvakból áll össze az ország. Miért nem képesek ezt vezetőként felfogni?

Kövér Úr! Kövesse meg a salgótarjániakat a hatalommal való visszaélése miatt. Kövesse meg a magyar demokratákat és legközelebb számoljon legalább 1990-ig mielőtt kinyitja a száját. Salgótarjánban pedig győzzön a legalkalmasabb jelölt, és azután mindenki segítse őt a város felvirágoztatásában!

Dömsödi Gábor 

független polgármester”

Összesen 82 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korupi
2016. február 17. 13:07
A jelenlegi pásztói polgármestert szó szerint minimális, mikro nagyságrendű szavazatkülönbséggel választották meg. Ilyen a demokrácia. De mióta felkent védelmezője a tarjániaknak? Új szakszer-vezetet (véd-és dacszövetséget) alapított? Netán mindenhez ért, mint a jogászok, vagy mint az "újságírók"!? Független? Mihez, ki(k)hez képest? Inkább a pásztói hagyomány őrzésből(is)venné ki aktívan a részét, nem csak mindig a helyettesét küldözgetné, a minek az szindrómában szenvedve. Ilyen egy Budapest-Bokor-Pásztó, meg a jó ég tudja milyen "lokálpatrióta". Ajánlom neki, hogy a bujáki-bokri erdőben elvesz-tett lópatkóját keresse meg, hátha szerencsét hoz. A következő pm. választáson nagy szüksége lehet rá! Ugye nem felejtette el az esetet, a gőgös, sunyi, HP nevű kebelbarátjával együtt?! Igaz azóta már köpködnek egymásra, mert ugye a (TV-s) pénz viták stb. Persze madarat tollá(i)ról, polgármestert (is) barátairól(is) ismerhetjük meg. A mondás mit sem veszített aktualitásából! Hallgattál volna bölcs maradtál volna! Gratulálok!
Ellensúly
2016. február 17. 11:53
Gáborom, nem volt az olyan rég, hogy az MSZP támogatásával indultál a polgármesteri székért. Egy rendezvényen közvetlenül tőled, a te szádból hallottam, hogy azért közösködtél a szocikkal, mert akkor kormányzó párt volt, ami nagyobb lehetőségeket jelentett volna. (Nem mintha a szoclib elkötelezettséged ne lenne egyértelmű a klubrádiós műsorvezetés után.)
balbako_
2016. február 17. 11:24
A komcsi önkormányzat rövid idő alatt padlóra küldte a várost. Gyerekestül, asszonyostul aggastyánostul, kivéve persze a csókosokat, mert nekik ismét felvirradt. Ennyi.
madarasi.abel
2016. február 17. 10:53
"Látom, az új adu-ász a korrupció, értem is, hogy egy gyakorlatilag megfoghatatlan fogalommal vádol" Hát, pl a munka világába vezető, 1.3 milliárdba kerülő híd az azért elég jól megfogható.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!