Cseh László a Hosszú Katinka-ügyről

2016. január 14. 12:05

Cseh László szerint a magyar úszósport igyekszik minden téren felvenni a világgal a versenyt, azonban való igaz, hogy például az utánpótlásra jobban oda kellene figyelni.

2016. január 14. 12:05

„Az tény és való, hogy a Komjádi Uszodában nem a legideálisabbak a feltételek” – mondta Cseh László a Magyar Úszó Szövetség és Hosszú Katinka vitája kapcsán. A sportoló szerint azonban a magyar úszósport igyekszik minden téren felvenni a világgal a versenyt. 

„Amire jobban oda kell figyelni, hogy az utánpótlás meglegyen, ebben nagyon nagy szerepe van mind az edzőknek, mind a versenyzőknek és a vezetőknek” – tette hozzá a sportoló.

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2016. január 15. 07:45
Az origo szerint van egy usa emil, ami azt bizonyítja, hogy a Músz hazudott. E szerint az usa versenyrendezőinek elég egy olyan fajta engedély, ami nincs. Ugyanis az usa szervezőinek verseny engedélynek számít, ha a Músz nem jelez vissza. Akkor miért kért mégis Hosszú menedzsmentje engedélyt? Nem vall az usa-ra, hogy a semmit tekintik engedélynek, még akkor sem, ha kettős állampolgárról van szó.
Berecskereki
2016. január 14. 21:15
Újabb pofára esés! Hosszú-ügy: amerikai e-mail cáfolja Gyárfásék állításait http://www.origo.hu/sport/uszas/20160114-hosszu-katinka-botrany-tudniuk-kellett-gyarfaseknak-hogy-az-uszo-elutazik.html
Morgen
2016. január 14. 21:15
Cseh Lacinak igaza van abban, hogy nagyon fontos az utánpótlás is. Van egy nem tudom milyen vezetéknevű, Ajna keresztnevű kislány, azt hiszem, a KSC-ben. Többször láttam versenyen, remélem, észreveszik az illetékesek. Láttam több tehetséges 13-14 éves gyereket, akik pár év múlva az élvonalban lehetnek, ha bírják szusszal a szülők (mármint anyagiakkal), mert a sportban , utánpótlás vonalon ez a legfőbb kérdés.
kuwiq
2016. január 14. 19:35
A gugli a barátod, baszki. De ha időnként néznél ismeretterjesztő csatornákat, ott is rá lehet bukkanni erre-arra. Esetleg azt is nézd meg, persze csak ha tényleg érdekel, melyik úszócsapatnál hány fő jut egy versenyzőre. Esetleg a Hosszúék nyilatkozatait is el lehet olvasni, már ha érdekel - persze, ha érdekelt volna, eddig is elolvashattad volna, irigy pöcs. De még az adott cikket is lusták vagytok elolvasni, hehe. Na és nyilván problémáid vannak az önálló, szép és sikeres nőkkel, akik nem félnek kiállni az érdekeikért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!