Az ellenzéken belül sincs egyetértés az agglomerációs közlekedésről

2016. január 18. 11:53

Az állam átveszi a fővárostól az agglomerációs közösségi közlekedés üzemeltetését. Az Együtt szerint ez színvonalromlást, a Liberálisok szerint pedig zsarolást jelent, az LMP viszont úgy látja, ez az egyetlen törvényes megoldás.

2016. január 18. 11:53

A főváros és a kormány között kialakult nézetkülönbséget követően Lázár János az elmúlt héten bejelentette: az állam átveszi a fővárostól az agglomerációs közösségi közlekedés fenntartását. 

Az Együtt úgy látja, ez drágítani fogja a szolgáltatást, a kormány viszont várakozásaik szerint kevesebb pénzt szán majd erre a területre, így végül a színvonal romlik majd. A Liberálisok részéről Bodnár Zoltán volt főpolgármester-jelölt arról beszélt, hogy a lépés kizárólag a főváros zsarolását szolgálja majd.

Az LMP-s Csárdi Antal mindezekkel szemben arra hívta fel a figyelmet, hogy a települések közötti közlekedés állami feladat, tehát a Lázár által vázolt elképzelés nem egy lehetőség, hanem kötelesség.

Összesen 25 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2016. január 18. 21:21
Szerintem meg senkit nem érdekel, oldják meg ha nem akarnak balhét.
hátakkor
2016. január 18. 20:27
Együtt, Liberálisok : ))))
balbako_
2016. január 18. 20:20
Felesleges lehozni a szöveget elég csak annyit mondani az ellenzék szerint, aztán lapozzunk. Képtelenek egy épkézláb észrevételre, csak azt fújják, hogy rossz, 6 éve!
kjkj945
2016. január 18. 18:41
Az ellenzéken belül, mi az amivel egyetértenek? Ja a kormányváltás, csak nem tudják, ki is vált
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!