A Fidesz összekeverte az LMP-t a szocialistákkal

2016. január 24. 14:34

A Fidesz egy LMP-s közleményre azzal a szöveggel reagált, hogy cinikus, hogy az ellenzéki oldalon azok prédikálnak az egészségügyről, akik kormányzásuk alatt utcára tették az egészségügyi dolgozókat és csökkentették a fizetésüket. Csakhogy az LMP eddig még csak a közelébe sem került a kormányzásnak.

2016. január 24. 14:34

A Fidesz szerint az a cinikus, hogy az ellenzéki oldalon azok prédikálnak az egészségügyről, akik kormányzásuk alatt utcára tették az egészségügyi dolgozókat és csökkentették a fizetésüket. A nagyobbik kormánypárt ezzel Ábrahám Júliának, az LMP egészségügyi szakszóvivőjének nyilatkozatára reagált, aki szerint „miközben a kormány azt mondja, többet nem tud áldozni az egészségügyre, semmi sem drága neki, ha haverokról, vagy olyan agyament ötletek megvalósításáról van szó, mint a Városliget átépítése és a paksi atomerőmű bővítése”.

A Fidesz kiemelte, hogy az elmúlt években 95 ezer egészségügyi dolgozó kapott béremelést. Tavaly júliustól a betegágyak mellett dolgozó orvosok fizetése bruttó 20-25 ezer forinttal lett magasabb, a szakdolgozóké 5-15 ezer forinttal, és januártól 43 ezer ápoló és 18 ezer orvos kap magasabb bért. Közölték továbbá: az Emberi Erőforrások Minisztériuma jelenleg is konzultál az egészségügyi szervezetekkel és minden felvetést meghallgat.

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kurbitalis
2016. január 25. 09:56
"azzal a szöveggel reagált" Ezek a félanalfabéta firkászok megtanulhatnának végre magyarul, majd szabatosan, választékosan fogalmazni.
kurbitalis
2016. január 25. 09:55
"Csakhogy az LMP eddig még csak a közelébe sem került a kormányzásnak. " A Fidesznek igaza van. Az LMP ultraliberális párt a köménymag háttérrel. Mindenki tudja, hogy kik gründolták a pártocskát. Gyurcsány-Bajnai-SzakasitsSchiffer együtt indultak, egy alomból vannak. Hogy LMP-nek, MLP-nek, DK-nak, Együtt-nek, Együtt PM-nek nevezik-e magukat, lényegtelen. Az oktatási és egészségügyi rendszerünket a liberálisok verték szét, rothasztották le.
BőröndÖdön
2016. január 25. 09:39
Állampárti hozzáértés...
Tintamin
2016. január 24. 22:29
Fideszek fullba toljak a kretent. Valaki szolhatna nekik, hogy ez messze van az un. felelos kormanyzastol.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!