Teljes vagyonelkobzást is kilátásba helyezne a Jobbik a politikusok ellen

2015. december 06. 14:26

Szigorúbb ellenőrzéseket és fokozottabb büntetési tételeket szeretne a Jobbik a kormányzati korrupció visszaszorítása érdekében – mondta Novák Előd képviselő, a Jobbik alelnöke Budapesten. Novák hozzátette: aláírásgyűjtésbe kezdtek a „politikusbűnözés” visszaszorítása érdekében.

2015. december 06. 14:26

Szigorúbb ellenőrzéseket és fokozottabb büntetési tételeket tartalmaz a Jobbik javaslatcsomagja, amelyet a kormányzati korrupció visszaszorítása érdekében nyújtanak be a parlamentnek – mondta Novák Előd képviselő, a Jobbik alelnöke vasárnap a fővárosban tartott sajtótájékoztatóján.

Elmondta: a „politikusbűnözés” visszaszorítása érdekében aláírásgyűjtésbe is kezdtek és céljaik közé tartozik a mentelmi jog és a politikusként elkövetett bűncselekmények elévülésének megszüntetése.

Hozzátette: a Jobbik a saját honlapján és utcai standokon kezdte meg az aláírásgyűjtését, és úgy tűnik, hogy ezt komoly érdeklődés övezi.

A visszajelzések alapján egyértelmű, hogy az emberek egyetértenek azzal, a politikusokat kötelező vagyonosodási vizsgálatnak kell alávetni négyévente – mondta Novák Előd, akinek szavai szerint a társadalom támogatja azt is: a politikusokat gazdasági bűncselekmények elkövetésekor dupla mértékű büntetéssel, sőt teljes vagyonelkobzással sújtsák.

 

Összesen 85 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mindjárt
2015. december 07. 15:18
Takarodja haza patkány!
h.kovacs
2015. december 07. 06:45
teljes vagyonelkobzás ?? kezdek jobbikos lenni
thymian
2015. december 06. 20:46
Arról miért nem tudósít a mandiner, hogy az FN hat régióban nyerésre áll Franciaországban.
Bokros Birka
2015. december 06. 19:03
Ezt csak a TB-vel közösen az adóhatóságot bevonva lehetne elvégezni 1990 évtől kezdődően. Minden egyes politikai erő a saját holdudvarát közpénzből tartja el, alapítványon és egyéb átjátszásokkal. Valaki kíváncsi rá a Posta bank ügye tökéletes miként fedezték állami bankon keresztül a médiát és a megmondó művészvilágot. Nem a politikus a nagy lenyúló igazából, Ő csak egy láncszem a gépezetben. A képviselőhelyek és az ígérgetések sokkba kerülnek, ráadásul közpénzbe. Próbáljatok neki ugrani a média vagy a művészélet rejtett finanszírozásának és lesz akkora ájvékolás meg földrengés ebben az országban, hogy ilyet még nem láttatok. Nézzetek utána a VIP hiteleseknek a Posta banknál és elkezd világosodni a helyzet. Mester Ákos VIP hiteles 168 menóra góré!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!