PM: Offshore céghálóba kavarodott Józsefváros

2015. december 05. 17:14

„Uruguayig, Lichtensteinig, Ciprusig érő, szövevényes, részben offshore céghálóba gabalyodott Józsefváros” – írja közleményében a Párbeszéd Magyarországért. Az Auróra utcai rendelőt felújító és a Trefort utcai Hunyady-palotát csütörtökön, csökkentett áron megszerző üzleti kör tulajdonosai ugyanis a párt szerint rejtőzködnek. Az önkormányzat közleményben cáfolja a vádakat.

2015. december 05. 17:14

Offshore céghálóba keveredett Józsefváros önkormányzata a PM szerint: a párt az Irányító Hatósághoz és a Fővárosi Kormányhivatalhoz fordul. „Az Auróra utcai rendelőt felújító és a Trefort utcai Hunyady-palotát csütörtökön, csökkentett áron megszerző üzleti kör tulajdonosai rejtőzködnek, az uruguayi referencia-kórház pedig fantomizálódott” – írta közleményében a párt.

A történet szerint a józsefvárosi önkormányzat csütörtöki határozatával eladott egy 4200 m2-es palotanegyedi ingatlant annak a Georosco-nak, amelynek korábban elővásárlási jogot biztosított s amellyel a PM szerint az MSZP–SZDSZ-es kerületvezetés még 2006-ban kezdett üzletelni. Ennek tulajdonosa a párt közlése szerint a Borzován János érdekkörébe tartozó uruguayi BAU R.S.I., illetve az EU-line – utóbbi a ma átadott, Auróra utcai rendelő méregdrága felújításában is érdekelt. A pályázatban megadott uruguayi referencia-kórházuknak viszont nem találni nyomát.

A PM első lépésben a Fővárosi Kormányhivatalhoz és az Irányító Hatósághoz fordul,hogy indítsanak vizsgálatot, illetve törvényességi ellenőrzést.

Frissítés:

Az önkormányzat képviseletében kiadott közleményében Sára Botond alpolgármester hazugságnak nevezte a PM-es képviselő állításait, szabályos, forgalmi értéken történt értékesítésről ír.

Összesen 12 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Birkaisztán
2015. december 05. 23:40
"s amellyel a PM szerint az MSZP–SZDSZ-es kerületvezetés még 2006-ban kezdett üzletelni." Összenőtt, ami össztartozik, hogy klasszikust, a cigány orbánt idézzem A posztbolsevik kommunista orbán ott folytatja ahol a szélsőségesen magyarellenes szdsz-es zsidó csürhe abbahagyta Csak orbánc népnemzetthy mázba csomagolta a magyar holokausztot, a fideszcsürhe meg még tapsikol is a kiirtásához
Birkaisztán
2015. december 05. 23:36
Rike 2015. december 5. 20:16 @mscee Zsidózni proli tempó! Magyarozni meg zsidó tempó!!!!!444
Morgen
2015. december 05. 17:37
"A történet szerint a józsefvárosi önkormányzat csütörtöki határozatával eladott egy 4200 m2-es palotanegyedi ingatlant annak a Georosco-nak, amelynek korábban elővásárlási jogot biztosított s amellyel a PM szerint az MSZP–SZDSZ-es kerületvezetés még 2006-ban kezdett üzletelni. " Nohhát, nohhát! A PM az kicsoda? Már mint milyen egyedekből áll, mert képtelen vagyok megjegyezni a Cohn Bendit és Bajnai árvákat.
paraklétosz
2015. december 05. 17:25
"fantomizálódott" - ezt a szót jobb, ha a pártotok alapszabályában tiltólistára teszitek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!